Ți-e foame? Vino la HERCULE!

# Ieftin dar bun? Da! Vizavi de Teatrul „Davila”!

Este în Pitești, în centru. Și astâmpără imediat foamea, indiferent ce gusturi ai, pentru că aici găsești orice îți dorești să mănânci! Hercule oferă produse fresh greceşti şi este o tavernă stilizată, o combinaţie originală de elemente tradiţionale mediteraneene cu sosuri proaspete şi pizza făcută în casă. Sosurile sunt  mărci înregistrate care au, pe lângă specificul tradiţional grecesc şi un aport de inovaţii culinare proprii.
“Noi, spre deosebire de alte restaurante asemănătoare, am ales să ne facem sosurile în locaţie după reţete cu specific grecesc dar pe care am înţeles să le îmbunătăţim cu ajutorul unor inovaţii culinare proprii. Toate sosurile sunt mărci înregistrate, protejate în materia proprietății intelectuale şi numai o persoană din locaţie ştie cum se fac”, ne-a declarat Ştefan Mandachi, proprietarul francizei Hercule la nivel naţional.
Investiţia este una substanţială, chiar dacă spaţiul nu este foarte mare, însă investitorul speră să îşi recupereze investiţia rapid şi să mai deschidă noi locaţii.
”Vom respecta cu precizie toate valorile brandului şi astfel vom reuşi să ne facem un public fidel. Noi venim cu un concept nou în Piteşti, oferim servicii rapide şi profesioniste. Deasemenea, curăţenia este esenţială atât în zona de producţie cât şi în sala destinată clienţilor. Avem alături de noi traineri veniţi de la francizor special pentru deschidere. Hercule arwe deja şi o terasă pe timp de primăvară-toamnă. Pe termen mediu ne gândim să implementăm şi livrări la domiciliu, însă, iniţial, vom începe doar cu servirea aici, în restaurant, sau cel mult pentru clienţii aflaţi în proximitatea locaţiei” a declarat managerul.
Situat lângă restaurantul Pavone, vizavi de Teatrul „Davila” şi chiar lângă Piaţa Primăriei, restaurantul de tip fast-food are specific grecesc şi comercializează produse autentice.  Franciza a fost achiziţionată pe plan local de către omul de afaceri Gheorghe Popescu, proprietarul Hotelului Argeş, care are planuri de dezvoltare a acestui brand şi în continuare, în zona de sud a ţării. „Am optat pentru achiziţia acestei francize în urma unei vizite efectuate într-un mall din Timişoara. Am văzut o coadă foarte mare la Hercule şi am fost plăcut impresionat de curăţenia exemplară, de calitatea produselor şi de originalitatea conceptului. Am comandat un gyros şi când am gustat sosurile, pita şi carnea, o combinaţie excepţională şi cu un gust foarte bun, am luat decizia să aduc franciza în oraşul Piteşti”, a declarat Gheorghe Popescu, proprietarul restaurantului.
În prima fază, restaurantul s-a axat pe oferirea produselor gen gyros, mai ales cel bazat pe carnea de porc. Ulterior, se intenţionează să fie oferite şi alte produse cu specific grecesc gen mousaka sau pastitsio, carne de curcan rotisată sau chiar fructe de mare.
Brandul Hercule face parte din platforma de francize www.francizelacheie.ro şi aparţine companiei Strong MND Corporation, care a avut o cifră de afacere la nivel de grup de peste 12 milioane de euro şi care deţine francize în domeniul HORECA, brico şi alte servicii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea