Raiffeisen Bank a lansat, la Hotelul Ramada Piteşti, programul “Catalizator” destinat antreprenorilor

Raiffeisen Bank a creat „Catalizator” - un program pentru antreprenori cu idei mari”, destinat persoanelor de decizie din companiile medii din România şi gândit să îi susţină pe aceştia în extinderea şi administrarea mai eficientă a business-urilor lor.
Zilele trecute în cadrul oferit de către Hotelul Ramada Piteşti, programul, „Catalizator” a fost prezentat în faţa a zeci de reprezentanţi ai mediului de afaceri din Argeş care au părut destul de interesaţi de noile oportunităţi de dezvoltare ale companiilor acestora.  Programul este structurat în sesiuni cu caracter aplicativ, practic şi abordează teme importante pentru antreprenorii care au ajuns la o anumită consistenţă a afacerii premisele reuşitei în companiile pe care le conduc. Principalele teme ce au fost abordate în cadrul workshop-ului au fost:
- construirea strategiei de afaceri şi a unei culturi organizaţionale de succes;
- crearea şi promovarea unei imagini de brand;
- comunicarea eficientă prin canale de social -media;
- managementul financiar;
- dezvoltarea afacerii şi creşterea vânzărilor;
Pe lângă dezvoltarea culturii antreprenoriale, programul „Catalizator” îşi propune să faciliteze dezvoltarea  unei comunităţi de afaceri sănătoase, în care cei din mediul economic să împărtăşească nu doar idei, ci şi oportunităţi de afaceri pentru a îşi consolida relaţiile de business. A.N.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea