Proiectul imobiliar de lux Panorama Towers II, încă un succes de răsunet marca Cristi Prodănel

Businessman-ul  piteştean Cristi Prodănel  a dovedit, din nou, că, dacă ai destul  curaj în afaceri,  vei avea parte şi de rezultate pe măsura aşteptărilor. Astfel, de-a lungul anilor, fiind un investior în domeniul imobiliar cu ştate vechi, proiectele pe care a reuşit să le dezvolte au avut parte de un real success. Unul dintre aceste proiecte imobiliare îl reprezintă şi noul complex rezidenţial de lux Panorama Towers, II de pe strada Banu Mărăcine, proiect  în care îl are ca partener  pe omul de afaceri Virgil Dumitru, patronul grupului Comesad, împreună cu care, pe viitor, va mai dezvolta încă o investiţie pe piaţa imobiliară din judeţ.  Cei doi oameni de afaceri argeşeni au decis că este momentul să continue construcţia de locuinţe de lux pe raza municipiului Piteşti, având în vedere că una dintre investiţiile mai vechi ale dezvoltatorului imobiliar Cristi Prodănel, şi anume primul complex Panorama  Towers de pe strada Teilor, a avut parte de reuşită, 30% dintre apartamente fiind vândute încă din faza de proiect.

Toate apartamentele s-au vândut ca pâinea caldă

Potrivit  declaraţiei cunoscutului om de afaceri Cristi Prodănel,  nu mai există la acest moment niciun apartament disponibil, toate fiind vândute înainte de finalizarea lucrărilor şi acestea au fost scoase la vânzare  la un preţ începând cu 800 de euro pe metrul  pătrat:  “Ca la fiecare proiect pe care l-am dezvoltat, tot ceea ce s-a construit, s-a vândut încă de când se lucra la structura de rezistenţă, având parte de acelaşi succes ca şi primul proiect, Panorama Tower, de pe Teilor. Cererea a fost foarte mare”, ne-a declarat omul de afaceri Cristi Prodănel.
Noul proiect imobiliar de lux de pe strada Banu Mărăcine, situat în imediata aproiere a zonei centrale din Piteşti, se întinde pe o suprafaţa de 2.500 de metri pătraţi şi este compus din două blocuri ce dispun de apartamente de 2,3 şi 4 camere, inclusiv apartamente de tip penthouse la etajele  VII şi VIII ce au o suprafaţă de 280 de metri pătraţi şi cu o terasă aferentă de 140 de metri pătraţi. De asemenea, noul complex  va  fi prevăzut cu locuri de parcare şi loc de joacă pentru copii.
Antoniu  Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea