Momente emoţionante şi totodată condimentate cu umor la învestirea prefectului Emilian Dragnea

Miercurea trecută, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Argeş , într-un cadru festiv unde au fost prezenţi zeci de primari din judeţ, precum şi mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor publice din Argeş, a avut loc depunerea jurământului pentru funcţia de prefect al judeţului. Fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu, Cristian Soare, a plecat din fruntea Instituţiei Prefectului în ropotele de aplauze ale edililor de comune din judeţ, indiferent de coloratura politică a acestora şi a reprezentanţilor mediului public ce au fost prezenţi la eveniment, lăsând impresia că acesta şi-a exercitat funcţia în cel mai corect mod cu putinţă şi astfel a reuşit să câştige şi mai mult respectul şi aprecierea colegilor săi.
Printre cei ce au dorit să aibă un cuvânt de spus despre omul Cristian Soare a fost şi preşedintele CJ, Dan Manu, care a avut numai vorbe de bine. În urmă cu câteva luni, preşedintele Asociaţiei Comunelor din România, şi anume primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a dorit să îi înmâneze apoliticului Cristi Soare o plachetă de excelenţă care să reflecte buna colaborare şi implicarea sa în viaţa de zi cu cu zi a edililor argeşeni. Binenţeles,  nu numai mediul public a avut ceva de spus despre activitatea lui Cristian Soare, întrucât şi reprezentanţii mediului de afaceri, în frunte cu preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, George Caval, au dorit să îi ofere  tot o plachetă în semn de mulţumire pentru interesul acordat şi sprijinirea mediului de afaceri din judeţ pe perioada mandatului său de prefect.

Preşedintele CJ, Dan Manu: ”Pasăre rară în zilele noastre”

“Vreau, cu totul special, să adresez un cuvânt realmente de prietenie și de mulțumire fostului prefect de Argeș, Cristian Soare. Și vreau ca, în numele dvs. (al primarilor și șefilor direcțiilor deconcentrate din județ), și sunt convins că-mi dați dreptate, să pun ca prioritate atuul pe care îl știu de când îl cunosc: calitatea umană pe care o are, a avut-o și o va avea. Felicitări părinților dumneavoastră și dumneavoastră! Pasăre rară în zilele noastre! În același timp, vreau să-i adresez mii de mulțumiri, în numele Consiliului Județean, pentru echipa de succes pe am făcut-o, ce-i drept sub un an de zile, pentru că am mers, în  aceeași formulă, în aceeași echipă, ca reprezentanți ai județului Argeș, la toate manidfestările și festivitățile, excedând partea politică, și am considerat că noi, reprezentanții a două instituții serioase în Județul Argeș, trebuie să facem front comun”, a declarat preşedintele CJ, Dan Manu.
Emilian Dragnea  a “spart gheaţa” după depunerea jurământului făcând o referire ironică legată de intrarea pe podiumul prefecţilor a lui Cristi Soare
Numit de către liberali, se ştia de ceva timp cum că apoliticul Cristi Soare avea  zilele numărate în fruntea instituţiei şi, deşi a deţinut două mandate în această funcţie, tot nu a apucat să intre în topul celor mai longevivi prefecţi şi să îi detroneze pe Ion Cârstoiu care a deţinut această funcţie timp de patru ani şi pe social-democratul Constantin Tămagă, ce a stat în fruntea instituţiei mai bine de trei ani.
După depunerea jurământului, Emilian Dragnea a reuşit să creeze un mic moment de umor printe cei prezenţi la eveniment după ce făcuse un mic apel umanitar către cei de la PSD: “Trebuia să îl mai lăsaţi pe Cristi să mai rămână încă o lună să apuce şi el podiumul prefecţilot!”
Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea