BRIT Motor AG a prezentat și testat cel mai versatil SUV Land Rover - Noul Discovery

BRIT Motor AG a fost gazda unui eveniment de excepţie în judeţul Argeş, în data de 30 martie, 2017, ce a avut în centrul atenţiei cel mai versatil Land Rover - Noul Discovery.
În cadrul evenimentului, potenţiali clienţi ai acestui model, oficialităţi şi importanţi oameni de afaceri din regiune, reprezentanţi ai presei locale, precum şi admiratorii mărcii Land Rover au fost încântaţi de noutăţiile aduse și de capabilitățiile acestui model. 
Atracția evenimentul a  fost reprezentată de traseul inedit  pe care BRIT Motor AG l-a pregătit. Curbe spectaculoase, coborârea pantelor, hopuri  și diferitele tipuri de suprafețe au fost testate cu Noul Discovery. Participanții au fost încântati de experință  si de performațele legendare Land Rover.
Atmosfera întregului eveniment a fost foarte antrenantă și plină de provocări.  Pe lângă experința la volan, invitaţii au fost răsfăţaţi cu muzică și gustări atent alese.
Noul Discovery este inspirat de conceptul Discovery Vision, lansat la Salonul Auto din 2014 de la New York, ce prezenta schimbările spre care se îndreptă întreaga gamă Discovery. Design revoluţionar, versatilitate ingenioasă şi abilităţile inegalabile Land Rover, transformă Noul Discovery într-un automobil proiectat pentru a încânta  toate simţurile.
Gerry McGovern, Directorul de Design Land Rover, a declarat: „Design-ul creează o legătură emoţională între clienţi şi vehiculele noastre. Strategia clară de design pe care o adoptăm ne asigură faptul că vehiculele noastre pot fi recunoscute imediat şi comunică valorile Land Rover pe care clienţii noştri le apreciază. Volumul şi proporţiile foarte echilibrate ale noului Discovery, suprafeţele sofisticate şi detaliile de mare precizie se îmbină perfect cu integritatea conceptului, pentru a crea un SUV premium adaptat cerinţelor clienţilor moderni”.
Noul Discovery a fost construit pentru a completa gama Discovery prin elementele specifice de design, precum plafonul în trepte ce optimizează spaţiul disponibil în zona capului pentru pasagerii de pe rândul 3 de scaune , caroseria cu o lungime mai mică de 5 metri (4.970 mm) ce permite traspotarea a 7 adulţi în condiţii de maximă siguranţă şi confort, dar şi tehnologia ingenioasă implementată de Land Rover acestui model, trasformă Noul Discovery în cel mai versatil Land Rover de până acum.

“Gama de modele Discovery s-a remarcat prin spirit de aventură şi versatilitate. Noul model, ce reprezintă a cincea generaţie Discovery, oferă o reinterpretare semnificativă a celor 27 de ani de istorie şi spirit practic, cu un design sofisticat, versatilitate şi abilităţi inegalabile Land Rover ce transformă Noul Discovery într-un autoturism proiectat pentru a încânta toate simţurile. Noul Discovery este disponibil la BRIT Motor AG, cu o gamă variată de motorizări, începând de la 41.000 EURO + TVA pentru motorizarea de 2.0 litri Td4, Ingenium diesel automat” a declarat Ionuţ Benga, Director de Vânzări BRIT Motor AG.

Suita de tehnologii pentru deplasarea în teren accidentat asigură Noului Discovery abilităţi excelente în off-road, care pot fi exploatate chiar şi de şoferii neexperimentați. La acționarea butonului rotativ, sistemul Land Rover Terrain Response 2 cu mai multe programe, optimizează o serie de setări, de la sensibilitatea accelerației la momentul schimbării treptelor de viteză, pentru a se adapta la condiţiile de deplasare. Pentru parcurgerea unui teren foarte dificil All-Terrain Progress Control (ATPC) poate fi programat pentru a menţine în mod automat o viteză mică de deplasare, selectată de șofer. Tehnologia inteligentă permite şoferului să se concentreze exclusiv pe manevrarea vehiculului în timpul evitării obstacolelor, fără a fi distras de acţionarea pedalelor de acceleraţie sau de frână şi poate fi utilizată, de asemenea, la pornirea de pe loc pe suprafeţe alunecoase.
Cu o structură modernă, realizată din aluminiu, Noul Discovery beneficiază de sustenabilitate, rezistenţă, eficienţă şi peformanţe îmbunătăţite. Cu o greutate începând de la 2105 kg, mai uşor cu până la 480 kg decât predecesorul său şi utilizând cele mai noi tehnologii în domeniul materialelor şi fabricaţiei, vehiculul înregistrează un consum mixt de 6,2 l/100km şi poate face faţă fără probleme solicitărilor unui teren accidentat.
Noul Discovery dispune de o gamă impresionantă de motoare atât diesel, cât şi pe benzină. Fiecare dintre acestea oferă performanţe excelente, rafinament şi eficienţă. O gamă ce include motorizări începând de la 2.0 TD4 - 180 CP, 2.0 SD4 – 240 CP, 3.0 TD6 – 258 CP şi 3.0 SI6 – 340 CP cu cel mai puternic propulsor din gamă.

“Noul Discovery este dotat cu o tehnologie inovatoare ce oferă o şi mai mare versatilitate decât până acum. Rândurile doi şi trei de scaune sunt pliabile şi cheia inteligentă tip brăţară, Acivity Key,ce aduce beneficii importante, preferate în special de familii, deoarece le permite securizarea autoturismului şi dezactivarea cheii obişnuite pentru a putea efectua fără griji activităţi în aer liber. Aplicaţia InControl Touch Pro stabileşte un nou standard pentru opţiunile de conectivitate şi multimedia. Toate  acestea aduc noului Discovery capabilitatea de a trasforma  orice călătorie într-o experinţă inedită alături de familie sau de prieteni” a declarat Adrian Prodănel, Director General BRIT Motor AG.

Modelul este disponibil , spre vânzare la BRIT Motor AG cu un preț începând de la 41.000 Euro + TVA, 48.790 euro TVA inclus.
Pentru mai multe informaţii, vă invităm să consultaţi periodic site-ul: www.landrover-britmotorag.ro  şi pagina de facebook : https://www.facebook.com/LandRover.BRITMotorAG/

Despre BRIT Motor AG

BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România. Previzionările/ target-ul/ pentru anul 2016 au fost îndeplinite, rezultatele înregistrate reprezentând  mai mult de170 de unităţi Jaguar Land Rover livrate.
Aceste performanţe vin după un alt an foarte bun - 2015, când creşterea cifrei de afaceri a fost de 124% faţă de 2014, iar la finalul anului acesta valoarea cifrei de afaceri  depăşeşte 43 milioane lei.
Excelență, responsabilitate, integritate, entuziasm și flexibilitate - reprezintă pilonii pe care s-a construit BRIT Motor AG, companie ce oferă în permanență cele mai înalte standarde Land Rover, astfel încât fiecare client să beneficieze de servicii de o calitate excepțională.
Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Piteşti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. Noul Discovery este perfect proporționat, cu un aspect putermin și atletic În România este un moment extrem de favorabil pieţei auto în general, după mulţi ani de scăderi şi turbulenţe. BRIT Motor AG  va rămâne o companie  foarte activă în această piaţă, atât în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme premium noi, cât şi activitatea de service.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea