Unul din ultimele imobile ale notăriței Mihaela Vlad, scos de Fisc la vânzare cu preț redus

De câțiva ani, ANAF vinde, lună după lună, toată averea notăriței Mihaela Vlad. Așa cum am mai relatat, din anul 2009, Mihaela Vlad trăieşte un adevărat coşmar. Problemele sale au început după contractarea unui credit de la Banc Post, în vederea achiziţionării unui imobil în spatele fostului hotel Euro. Ca urmare a modificării condiţiilor creditului,  luat în franci elvețieni, celebra notăriță nu a mai reușit să achite la timp ratele, care, practic, s-au dublat, și s-a trezit datoare şi la Fisc precum şi cu sechestru pe casă.  La 31 iulie 2012, cabinetul notarial al Mihaelei Vlad datora bugetului de stat 2,05 milioane lei şi 87 mii lei bugetului asigurărilor sociale, plus o taxă pe valoare adăugată de 546 mii lei. Biroul notarial avea, la acea dată, sechestru pe bunuri în valoare de 723 mii lei.
Dar pe lângă datoria la DGFP Argeş,  notăriţa mai datora 2,22 milioane lei către Banc Post plus alte peste 250 mii lei datorii însumate pe lista creditorilor.
În urmă cu un an, Fiscul a organizat licitație pentru vânzarea terenurilor din Moșoaia aparținând BNP Vlad. Este vorba de 19 loturi, cu suprafețe cuprinse între 510 și 550 m.p. Loturile aveau  prețuri de vânzare cuprinse între 10.231 și 11.033 ron. Din vânzarea acestora, ANAF ar putea, în cel mai bun caz, recupera aproape 2 miliarde lei vechi. Loturile sunt situate în extravilanul localității, iar peste o parte dintre acestea trece o rețea de înaltă tensiune, ceea ce le face greu vandabile. Dovada? Chiar ultimul anunț, prin care ANAF, prin AJFP Argeș, oferă celor interesați unul din ultimele petice nevândute, în suprafață de 515 m.p., la jumătate de preț. Adică la 5.150 lei. Licitația se va ține, dacă vor fi doritori, în ziua de 25 aprilie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea