Porsche Cayenne la preț de Logan

# Mașina de intervenție a Kriss Guard, scoasă la vânzare de ANAF la jumătate de preț

Înființată cu câțiva ani în urmă, Kriss Guard Company a reușit să acapareze o bună parte din piața serviciilor de protecție și pază.
Doar că, iată, oarecari probleme financiare și-au făcut, și ele, loc în interiorul companiei. Iar ANAF, pe 21 decembrie anul trecut, a scos la licitație autoturismul etalon al companiei, un Porsche Cayenne. Prețul cerut pentru acesta era, la prima strigare, de 51.450 lei, adică aproximativ 11.400 de euro.
...Și s-a tot strigat, pentru că frumusețea de mașină nu s-a vândut. Poate și din cauza motorului pe benzină de ap-roape 5000 cmc., care aduce cu el, pe lângă consumul uriaș, un impozit annual ucigător.  Pe data de 18 aprilie se va scoate la licitaţie, pentru a treia oară, automobilul Porsche Cayenne ce aparţine societăţii Kriss Guard. La această strigare, preţul de pornire va fi de 26.008 lei.
După cum anunţă reprezentanţii Fiscului, s-a ajuns la jumătate din preţul de evaluare al autoturismului. Cei care doresc să îşi achiziţioneze acest Porsche trebuie să depună 10% din preţul de pornire ca garanţie într-un cont de trezorerie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea