Noul Audi A5 Sportback, pentru experienţe intense

Noul A5 Sportback îmbină designul specific unui coupe cu trăsăturile practice ale unui Avant. Silueta puternică şi cursivă, conturată în linii clare, conferă acestui model o alură deosebită. Modelul cu cinci uşi impresionează prin sistemele de propulsie puternice, şasiul nou şi soluţiile inovatoare pentru infotainment şi conectivitate.
Dotările standard sunt mai numeroase decât la versiunea anterioară: faruri xenon cu lumini de zi cu LED şi blocurile optice spate cu LED, Audi MMI Radio plus cu ecran color şi o dimensiune de 7 inchi, sistem dinamic Audi drive select, sistem de asistenţă Audi pre sense city şi volan multifuncţional cu 3 spiţe, îmbrăcat în piele.
Că dotări opţionale de conectivitate şi infotainment puteţi alege între: Audi virtual cockpit cu ecran TFT (12,3 inchi), sistemul de sunet Bang & Olufsen cu sunet 3D şi Audi Rear Seat Entertainment.
Motoarele TDI şi TFSI ale lui A5 Sportback au puteri de la 140 kW (190 CP) până la 210 kW (286 CP), transmisie manuală cu 6 trepte, S tronic cu 7 trepte sau tiptronic cu 8 trepte, în combinaţie cu tracţiunea faţă sau quattro.
După şapte ani de la apariţia primei generaţii Audi A5, evoluţia noului model Sportback este frapantă. Are lungimea de 4.733 mm, lăţimea de 1.843 mm, înălţimea de 1.386 mm şi ampatamentul de 2.824 mm. Greutatea a scăzut cu 85 kilograme faţă de modelul precedent, având acum de 1.470 kg fără şofer. Portbagajul este unul cele mai încăpătoare din clasa lui, de până la 1.300 de litri cu spătarul banchetei rabatat.
În interiorul unui Audi va veţi simţi întotdeauna confortabil şi răsfăţat într-un mod aparte. Opţiunile disponibile pentru noul model va permit să alegeţi scaune sport cu tapiţerie textilă sau din piele, scaunele sport S cu model în romburi, trapă panoramică ce permite luminii să inunde interiorul, sistem opţional de sunet Bang & Olufsen cu sunet 3D care include şi dimensiunea spaţială verticală, iluminare ambientală cu 30 de nuanţe selectabile.
Pentru mai multe informaţii despre Noul Audi A5 Sportback, va invităm să contactaţi unul dintre specialiştii noştri Audi, la numărul de telefon
0248.607.401 sau pe e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea