Partidul Forța Națională s-a lansat, cu forță, și în Argeș

# Președinte al filialei județene a fost numit omul de afaceri Andrei Mihai
Vineri, la Ramada, în sala Opal, a avut loc evenimentul de lansare a Partidul Forța Națională.  Prezenți au fost  președintele filialei din Argeș - omul de afaceri Andrei Mihai, precum și reprezentanții partidului la nivel național: europarlamentarul Laurențiu Rebega, președintele partidului - Viorel Popescu, precum și Mihai Pîrvu - vicepreședinte.
Partidul Forța Națională reprezintă o tânără formațiune politică patriotică, moderată, de orientare național-creștină, care adună forțele patriotice din România în scopul apărării și promovării valorilor naționale, a suveranității României, a economiei naționale și a drepturilor și libertăților fiecărui român.
Partidul Forţa Naţională este afiliat pe plan european la grupul ENF (Europa Naţiunilor şi a Libertăţilor) din Parlamentul European, condus de eurodeputatul Marine Le Pen. Aceasta a fost prezentă la o conferinţă organizată de europarlamentarul Laurenţiu Rebega la Sinaia, prilej cu care l-a asigurat pe acesta de toată susţinerea sa.
În partid sunt așteptate și prețuite și femeile, Lavinia Rizescu fiind numită în funcția de  președintele al filialei Pitești

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea