ONECHAT MESSENGER, APLICAȚIE DE MOBIL ROMÂNEASCĂ DE INTERES INTERNAȚIONAL

Cea mai inovatoare aplicație de mobil  ONECHAT Messenger va fi lansată pe piața din România, luni, 24 aprilie 2017, începând cu ora 16.30, la Hotel Ramada Pitești, sala Diamond Ballroom.
“Inspirația, pasiunea, foarte multă muncă și mentalitatea de învingător a unei echipe tinere,de programatori români, au condus la crearea acestei aplicații de mobil”, spune Robert Zamfir programator SC ONE CHAT SRL .
Aplicația ONECHAT Messenger este bazată pe concepte de comunicare inovatoare și are ca avantaje securitatea ,confidențialitatea și comunicarea fără conexiune de date.
“Vom dezvălui publicului larg avantajele comunicării prin ONECHAT Messenger, un produs românesc, sigur și eficient și îl invităm să ni se alăture ”declară Alina Negrilă, Manager General SC ONE CHAT SRL .
Prioritate amaximă pentru ONECHAT este să pună la dispoziția utilizatorilor o tehnologie car e folosește criptare militară. În acest fel singurul care poate citi mesajul este destinatarul. Cu ONECHAT toate conversațiile sunt criptate în mod implicit însă există o linie ultra sigură astfel încât utilizatorii pot uita de grija confidențialității conversațiilor lor. De acum poți comunica fără conexiune de date prinWi-fi, Bluetooth sau Hotspot. Te poți conecta cu prieteni noi în locuri unde nu te-ai fi gândit: stadion, metrou, piață, parc, etc, fără să fie nevoie să trimiți o cerere de prietenie persoanei cu care dorești să conversezi. Este suficient ca persoana respectivă să fie utilizator ONECHAT
Pentru mai multe amănunte și detalii privind  instalarea, utilizarea și avantajele aplicației vă așteptăm la Evenimentul de lansare, găzduit de Hotel Ramada Pitești, pe 24 aprilie 2017. Pentru informații suplimentare, contactați: Emil Vlaicu - 0724 634 615 sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea