Gianny Bănuță, din Pitești, a câștigat „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuţite” de la Antena 1 și-a desemnat recent câștigătorul celui de-al treilea sezon. Iulian Bănuță, zis Chef Gianny, a fost anunțat drept câștigător al emisiunii – concurs, fiind premiat cu 30.000 de euro.
Iulian Bănuță  a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața atunci când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă”, scriu jurnalistii Antenei 1 privitor la povestea de viață a piteșteanului. Iată ce a declarat mai exact chef Gianny: ”Uneori mă dădea afară, alteori plecam eu. Așteptau să ies ca să pună masa. Am dormit multe nopți sub cerul liber, iar mai apoi norocul a făcut să ajung la bunica mea”.
În ciuda copilăriei nefericite, Gianny a reușit să facă o artă din bucătarie, acesta fiind foarte urmărit și apreciat pe rețelele de socializare, obținând chiar si aprecierile chef-ilor.
Piteșteanul Gianny Bănuță este marele câștigător al concursului Chefi la cuțite 2017. Gianny Bănuță a făcut parte din echipa mov, echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Gianny Bănuță a lucrat în mai multe bucătării de restaurante. A făcut liceul de Chimie din Piteşti, apoi a studiat Chimie la Universitatea din orașul natal, ca mai apoi să fie ajutor de bucătar, apoi bucătar și, la un moment dat a fost numit Chef la mai multe resturante.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea