Liberalii argeşeni vor să înfiinţeze o ligă dedicată exclusiv oamenilor de afaceri din judeţ

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferinţe de presă, prin vocea noului purtător de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, liberalii şi-au anunţat deja primele proiecte pe care le vor începe sub egida noii conduceri a partidului.
În acest sens, Gelu Tofan,om politic şi cunoscut om de afaceri din judeţul Argeş a făcut câteva declaraţii cu privire la cea mai nouă iniţiativă şi, probabil, şi cea mai bună din ultima perioadă a PNL Argeş, de a veni în sprijinul micilor întreprinzători din judeţ, prin creearea Ligii oamenilor de afaceri Argeş.  Cu prilejul înfiinţării celei mai noi comunităţi de afaceri din zona noastră se doreşte o îmbunătăţire a comunicării între parlamentarii argeşeni şi mediul de afaceri, totodată aceştia putând să vină şi cu diverse propuneri menite să fie în favoarea bunului mers al economiei din Argeş. Potrivit spuselor liberalului Gelu Tofan, acest nou proiect a fost gândit încă din perioada campaniei electorale, acesta deja având primele discuţii cu câţiva afacerişti din judeţ care salută această nouă iniţativă liberală.
”Am lucrat la acest proiect din campania electorală. Vrem să vedem cu adevărat propunerile oamenilor de afaceri. Deja am contactat foarte mulți pentru a le propune înființarea Ligii oamenilor de afaceri. Ne interesează foarte mult microîntreprinderile. Vom schimba un pic politica, trebuie să venim cu propuneri, pentru că suntem în opoziție”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan (foto). Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea