Crosul ”Campioniii Bucuriei” - un real succes în comuna Călinești

# Prezență record: I.P.S. Calinic a dat startul pentru 400 de copii participanți
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului organizează în lunile mai și iunie din acest an, competiția sportivă numită ”Crosul Campionii Bucuriei”.
În prezența și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, evenimentul sportiv argeșean a ajuns astăzi la a patra etapă, gazdă fiind parohia Văleni-Podgoria din protopopiatul Topoloveni.
Cu mare bucurie, Chiriarhul  Eparhiei a dat startul celor peste 398 de elevi din clasele V-VIII, care au venit de la zece școli aflate în cadrul protopopiatului Topoloveni. Repartizați pe grupe de vârstă, participanții au alergat pe o distanță de 500 m până la biserica cu hramurile Sf. Mc. Gheorghe și Sf. Mc. Dimitrie.
În cuvântul rostit cu această ocazie, Ierarhul Argeșean a adresat felicitări celor care au participat la această competiție sportivă.
Evenimentul sportiv a fost organizat prin implicarea directă a Părintelui Protosinghel, Consilier Caliopie Cristian Ichim, coordonatorul proiectului eparhial ”Campionii Bucuriei”.
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit câștigătorilor medalii, diplome și premii în bani. De asemenea, fiecare participant a primit gratuit un tricou inscripționat cu sigla Eparhiei.
Câștigătorii acestei ediții, pe grupe de vârstă (clasele V-VI și VII-VIII), băieți/fete, sunt:
Locul I – Andrei Gheorghe, Moraru Andrei Mihai/Băloi Loredana Claudia, Iordache Georgiana Elena; 
Locul II – Dobre Ion Andrei, Poponea Mihai Sorin/Iosifescu Roxana, Țuguiana Maria;
Locul III – Bonegru Valentin, Vlăsceanu David/Crăciunescu Maria Ștefania, Petre Andrada.
Pentru buna desfășurare a acestor activități sportive sunt implicați părinții protoierei și preoții din fiecare protopopiat. Pe lângă aceștia un sprijin deosebit este oferit de primăriile locale și școlile partenere în acest proiect eparhial.
Crosul Campionii Bucuriei va continua în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului cu a cincea etapă care se va organiza pe 30 mai în parohia Corbi din protopopiatul Curtea de Argeș.
Finaliștii crosurilor din cele șase protoierii ale Eparhiei, se vor întrece în competiția finală care se va organiza în Parcul Lunca Argeșului din municipiul Pitești în ziua de 8 iunie a acestui an
(eparhiaargesului.ro)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea