Copiii din Bradu, premianți la Concursul Internațional ”Festivalul de Dans Stele Aurii”

# Dan Stroe, primarul localității: ”Copiii au venit cu rezultate ceea ce mă obligă să îi ajut în continuare”
În perioada 20-21 mai 2017, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” din Constanța, a avut loc cea de-a V-a ediție a Concursului Internațional ”Festivalul de Dans Stele Aurii”. Peste 600 de copii au participat la acest concurs, printre care și cei din Bradu.

Copiii s-au întors acasă cu premii importante. La categoria ”Acro Dance” - o combinație între dans și gimnastică - fete 7-9 ani, un bine meritat loc doi. Dar nici băieții nu au fost mai prejos aducând în comună și în județ locul întâi la break dance, dans care a fost acceptat și de Federația Națională de Dans, iar în curând va deveni sport olimpic. Însă competițiile nu se opresc aici. Un nou concurs va avea loc în luna iulie la Năvodari, iar fetele care nu au participat acum se pregătesc deja pentru concursul de la mare la secțiunea dans contemporan. Pentru ca acești copii să ajungă la performanță, să poată avea echipament și pentru a putea ajunge la concursuri a fost nevoie de implicarea Primăriei Bradu, deoarece copiii nu fac parte din familii înstărite iar un astfel de sport este costisitor.

”După ce am venit în funcție m-a contactat doamna Cristina Ionete, mama uneia dintre fetițe, care este și organizatorul echipelor. Nu știam ce fac ei, dar am venit, am văzut, mi-a plăcut și am decis că trebuie să-i sprijin pentru a putea face performanță. Am văzut ambiție și dorința de-a perfecționa această ramură a sportului. Le-am asigurat echipamente, pentru că era și unul dintre criteriile de punctare la concursul de acum o lună, de la București, concurs național. Le-am asigurat și transportul la Constanța și iată că au venit cu rezultate ceea ce mă obligă să îi ajut în continuare. Acum, odată cu înființarea ”Real Bradu”, am hotărât alături de Consiliul Local ca gimnastica sau Acro Dance să fie una dintre secțiile clubului”, a declarat primarul Dan Stroe.
Laurențiu STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea