Schimbări de efective la instanțele argeșene

Mai mulți judecători din Argeș au făcut solicitări la Consiliul Superior al Magistraturii, în sesiunea mai a.c., pentru a se transfera la diferite instanțe. La Tribunalul Argeș există cinci posturi vacante pentru transfer, dintre care patru la Secția civilă și unul la Secția penală, la Judecătoria Pitești - trei posturi vacante la Secția pentru cauze civile și la judecătoria Costești există un singur post vacant pentru transfer.
Începând cu data de 1 iulie 2017, CSM i-a acceptat transferul magistraților George Marian Tomescu și Elena Andra Cojocaru de la Judecătoria Curtea de Argeș la Judecătoria Pitești. De asemenea, judecătorului Livia Maria Mercan i-a fost respins transferul, de către CSM, de la Judecătoria Pitești la Tribunalul Argeș. CSM i-a respins transferul și magistratului Ioana Cristina Iancu de la Judecătoria Galați către Judecătoria Pitești, dar și lui Cosmin Gabriel Pârjol de la Judecătoria Alexandria către Judecătoria Pitești și Judecătoria Costești.
De asemenea, magistratului Andreea Daciana Nicolai de la Judecătoria Pitești i-a fost admis transferul, de la 1 iulie 2017, către Judecătoria Sectorului 4 București.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea