Jurnalista Anisa Săndulache de la România TV şi-a sărbătorit, în Argeş, primul an de căsnicie

Frumoasa şi cunoscuta prezentatoare de ştiri a postului de televiziune România TV, Anisa Săndulache, fostă Lupu, a sărbătorit împreună cu soţul ei, Dragoş Săndulache,  un an de căsătorie, după ce şi-au unit destinele la Biserica Sfântul Nicolae din Băneasa. Cei doi au ales să marcheze acest eveniment important din viaţa lor petrecând câteva zile în judeţul nostru. Soţii Săndulache au decis să îşi serbeze primul an de mariaj în judeţul nostru, având o semnificaţie aparte pentru aceştia, alegându-şi un traseu bine stabilit din timp, vizitând câteva din cele mai reprezentative locaţii din judeţul nostru.

Au ales să îşi celebreze povestea de iubire, la înălţime

În acest sens, cei doi tineri căsătoriţi au avut parte de câteva zile de relaxare la Păstrăvăria Brătioara din zona Câmpulungului, au vizitat şi oraşul regal Curtea de Argeş, optând pentru un traseu mai inedit şi mai aventuros pe Transfăgărăşan. De asemenea, cei doi au dorit să ne povestească câteva impresii despre primul lor an de căsnicie, dar şi ce vor face în continuare: ”Primul an de mariaj este şi primul an de viaţă pentru noi,în doi. Am început să trăim cu adevărat. Un an frumos plin de muncă şi de călătorii prin ţară şi numai. Sperăm ca următorii ani să fie la fel de plini şi frumoşi. Pe viitor vom continua cu magazinul pentru costume bărbăteşti, pe care l-am deschis de curând şi vom continua proiectele în televiziune.”

“Pentru noi, Argeşul ocupă un loc special în inima noastră, nu numai datorită Transfăgărăşanului,ci şi datorită frumuseţilor oferite de oraşul Basarabilor, Câmpulungul, Piteştiul, şi micile locuri speciale în care am ajuns prin prisma acestor oraşe”, au declarat în exclusivitate pentru săptămânalul „Atitudine în Argeş”, soţii Anisa şi Dragoş Săndulache.
Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea