SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni oferă servicii profesionale pentru toate tipurile de instalații electrice

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL pune la dispoziția dumneavoastră, prin intermediul Serviciului de Iluminat Public, echipe de specialiști ce vă oferă servicii profesionale pentru toate tipurile de instalații electrice.
Dacă ești în căutarea unui electrician sau a unui prestator de servicii pentru execuția unor reparații electrice sau mentenanță electrică în orașul Mioveni sau în comunele limitrofe, noi suntem soluția ta!
Programul nostru de lucru a fost astfel conceput pentru a răspunde nevoilor tuturor, astfel că echipele lucrează 365 de zile pe an, între orele 08.00 - 21.00, chiar și în zilele de sâmbătă și duminică sau în sărbătorile legale (Crăciunul, Anul Nou sau Paștele).
Cum ne puteți contacta?
Apelați numărul de telefon: 0348/456.999 sau 0732.723.126, 0723.626.603 între orele 08.00 - 16.00, și o echipă va ajunge la adresa indicată de dumneavoastră în cel mai scurt timp. Oferim și servicii în regim de urgență!
Pentru ca suntem niște profesioniști, fiecare intervenție se finalizează prin încheierea unei note de constatare în care vor fi precizate problemele identificate, oferta de lucrări, situația de lucrări și, bineînțeles, garanție pentru lucrarea executată.
Serviciul nostru este autorizat de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei, atestat numărul 8234/10.09.2012, pentru proiectare și executare de instalații electrice pentru construcții civile și industriale, branșamente electrice, aeriene și subterane.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea