Neurochirurgul Mihalache se întoarce la Spitalul Județean Argeș

# „Să dea Dumnezeu să vină cât mai repede”, spune șeful secției Neurochirurgie, dr. Mihai Popescu
Medicul George Mihalache de la Neurochirurgia Spitalului Județean Argeș a plecat, la începutul acestui an, în Anglia pentru a profesa, având un contract de muncă pe o perioadă de șase luni. Începând cu data de 1 iulie, neurochirurgul Mihalache este așteptat să se întoarcă la Spitalul Județean Argeș, fiind așteptat cu brațele deschise de către colegii săi. „Să dea Dumnezeu să vină cât mai repede”, spune șeful secției Neurochirurgie, dr. Mihai Popescu care ne-a confirmat întoarcerea colegului său la Pitești.
Medicul Mihalache a avut un contract de colaborare de șase luni în Anglia la spitalul Hull and East Yorkshire NHS Trust. În această perioadă, Neurochirurgia Spitalului Județean Argeș a rămas cu un singur specialist: doctorul Mihai Popescu, șeful secției. În prima jumătate a acestui an, la secția de  Neurochirurgie au fost realizate peste 240 de operații.
Chiar dacă spitalul a organizat numeroase concursuri pentru ocuparea postului de neurochirurg, din nefericire nu s-a prezentat nimeni. În acest context, reîntoarcerea dr. George Mihalache  este binevenită.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea