Biroul Teritorial Pitești al instituției și-a mutat sediul în municipiul Pitești, str. Garoafelor nr. 6.

Biroul Teritorial Pitești al instituției Avocatul Poporului și-a mutat sediul în municipiul Pitești, str. Garoafelor nr. 6.   Punctul de reper cel mai apropiat pentru cetățenii care au nevoie de sprijinul instituției noastre este complexul alimentar din cartierul Eremia Grigorescu, noua locație fiind în fosta clădire a centrului de medicină sportivă. Accesul cel mai facil este de la Centrul de Diagnostic, pe strada Câmpineanu, traversând marcajul pentru pietoni și urmând calea spre complex.
Celelalte date de contact rămân neschimbate: telefon/fax 0248 211 101 și e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Programul de audiențe: luni-joi, între orele 9-16 și vineri între orele 9-12.
Petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului trebuie să se facă în scris şi să indice numele şi domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile şi libertăţile acesteia, drepturile şi libertăţile încălcate, precum şi autoritatea administrativă ori funcţionarul public în cauză. Petiţionarul trebuie să dovedească întârzierea sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona legal petiţia.
Nu pot fi luate în considerare petiţiile anonime, iar petiţiile îndreptate împotriva încălcării drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice prin acte sau fapte ale autorităţii administraţiei publice se adresează instituţiei Avocatul Poporului nu mai târziu de un an de la data la care aceste încălcări s-au produs ori de la data la care persoana în cauză a luat cunoştinţă de ele.
Nu fac obiectul activităţii instituţiei Avocatul Poporului şi vor fi respinse fără motivare petiţiile privind actele emise de Camera Deputaţilor, de Senat sau de Parlament, actele şi faptele deputaţilor şi senatorilor, ale Preşedintelui României, ale Curţii Constituţionale, ale preşedintelui Consiliului Legislativ, ale autorităţii judecătoreşti, precum şi ale Guvernului, cu excepţia legilor şi ordonanţelor.
Petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxa de timbru.
Dr. Mihaela STĂNCIULESCU (foto), expert coordonator

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea