Ziua Învățătorului, omagiată la Centrul Cultural Mioveni

Primăria Orașului Mioveni, Centrul Cultural Educativ Mioveni și Inspectoratul  Școlar Județean Argeș în parteneriat cu mai multe Școli  Gimnaziale din județ, au organizat, marțea trecută, o festivitate oficială prilejuită de ZIUA ÎNVĂȚĂTORULUI.
În cadrul acestui eveniment a avut  loc o lansare de carte intitulată „Ghid  Metodologic”, precum și decernarea unor diplome de excelență.
Festivitatea, desfășurată începând cu orele 18.00 , în sala Dacia a Centrului Cultural Educativ Mioveni a benificiat de prezența primarului orașului Mioveni, domnul Ion Georgescu, a rectorului Universității din Pitești, domnul Dumitru Chirleșan, a domnului inspector ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, precum și a întregii echipe de inspectori de la ISJ Argeș.
Ne-au onorat cu prezența toți foștii inspectori școlari de la specialitatea ”învățători” din ultimele două decenii, precum și aproape 200 de învățători de la mai multe școli din județ.
Au fost acordate diplome de excelență instituțională și de excelență în management educațional tuturor celor prezenți ca urmare a activității desfășurate de către aceștia de-a lungul întregii cariere didactice.
Tuturor le mulțumim pentru prezență și le urăm LA MULȚI ANI de ZIUA ÎNVĂȚĂTORULUI.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea