Flori Grigoraş i-a atras atenţia premierului Grindeanu cu privire la probleme privind gestionarea fondurilor europene şi lacunele din sistem

Miercurea trecută, în sala Constantin Stere din cadrul Parlamentului, s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a Forumului Capitalului Românesc, organizată de Intact Media Group, la care a participat şi unul dintre cei mai buni specialişti ai Argeşului din domeniul proiectelor europene, şi anume Florentina Grigoraş, managerul Andralex Project Company. Scopul acestei manifestări organizate pentru al doilea an la rând este de a scoate la iveală problemele de zi cu zi ale mediului de afaceri românesc.
Cu acest prilej, puși față în față cu factorii de decizie, reprezentanţi ai mediului de afaceri și-au expus nemulțumirile, au propus soluții și au cerut ajutor. Dezbaterea a reunit personalități marcante ale mediului de business, dar și importanți reprezentanți ai autorităților publice, printre care: Sorin Grindeanu, prim-ministrul României, Alexandru Petrescu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Timiş, președintele companiei Cris-Tim, Cristian Erbaşu, director general, Construcții Erbașu, Mihai Marcu, președinte al Consiliului de Administrație MedLife, Mircea Turdean, director general, Farmec, Mircea Isvoranu, manager de Achiziții al Carrefour România, Anca Vlad, fondatoarea Fildas Trading etc.

Managerul Andralex Company, Flori Grigoraş: ”Consultanţii mici sunt în moarte clinică”

La acest eveniment,unul dintre cei mai vechi consultanţi pe absorbţia de fonduri eurpene din Argeş, Florentina Grigoraş, a subliniat câteva puncte slabe, aducându-i la cunoştinţă premierului Grindeanu  câteva din problemele  cu care se confruntă acest sistem, lacunele acestuia şi bineînţeles, birocraţia care este prezentă: “Consultanţii mici sunt în moarte clinică. Este trist şi foarte adevărat! De ce nu aţi anunţat din 2013 că fondurile europene vor funcţiona prin 2018? Am fi ştiut de atunci ce avem de făcut. Ne-aţi vrăjit cu acadeaua că se vor lansa azi, mâine, anul viitor...iar autorităţile abilitate  nu  sunt nici măcar acum acreditate de Autoritatea de Audit”, a declarat managerul Andralex Project Company, Florentina Grigoraş.
Antoniu Neguţ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea