„Petrece timp de calitate împreună cu copilul tău, în vacanța mare și... nu numai!”

# Conferință gratuită la CINEMA TRIVALE

Vacanţa de vară reprezintă bucuria copiilor şi cel mai bun moment pentru a petrece timp frumos în familie. Totodată, grija părinţilor este cum să umple timpul liber aflat la dispoziţia copiilor astfel încât aceştia să se relaxeze şi să se dezvolte armonios.
Adriana Mitu, alături de echipa Editurii Diana, vă propune să  transformăm poveştile terapeutice într-un prilej de petrecere a timpului de calitate pentru toţi părinţii şi copiii!
Sâmbătă, 17 iunie, de la ora 9.30, de dimineaţă , vă aşteptăm în Piteşti, la Cinema Trivale , sala de conferinţe nr. 2, pentru a participa la conferinţa gratuită „Petrece timp de calitate împreună cu copilul tău, în vacanţa de vară şi... nu numai!”
Pornind de la aceste poveşti terapeutice, părinţii pot crea o nouă resursă de a petrece timp de calitate în familie, acesta având un rol vital în dezvoltarea emoţională a copilului.

Haideţi să stăm de poveşti!

În contextul actual, cei mai mulţi dintre români îşi petrec timpul liber în faţa televizorului sau a calculatorului, iar cei care citesc sunt mai puţini. Aceste mijloace de informare au devenit principalele surse de divertisment pentru copii, astfel încât necesitatea educării copiilor în direcţia petrecerii timpului liber într-un mod constructiv a devenit din ce în ce mai stringentă.
Această conferinţă vă propune vouă, părinţilor, o modalitate de a transforma timpul liber al copiilor dumneavoastră într-un timp de calitate, care reprezintă liantul emoţional pe care-l puteţi construi împreună cu ei şi care îşi va pune amprenta în formarea personalităţii lor.

Mesajul meu din spatele acestor poveşti

„În activitatea mea cu cei mici am sesizat că îmi este foarte uşor să le vorbesc acestora, să îi ascult, să le ascult nevoile, comportamentele, trăirile, doar prin faptul că eu îmi ascult copilul interior. Am observat cu câtă uşurinţă putem rezolva o situaţie de criză atunci când aceasta apare, dacă înţelegem motorul care stă în spatele comportamentului copilului. Am realizat cât de minunaţi sunt cei mici şi cum ne vorbesc prin intermediul limbajelor comportamentale, ce ne spun ei când plâng, când sunt furioşi, când le este teamă, când nu au încredere în ei înşişi, când tac. I-am înţeles şi am reuşit să creez o leg 9;tură specială cu fiecare dintre ei, vorbindu-le pe limba lor.”
Pe parcursul desfăşurării conferinţei, aceştia pot fi lăsaţi în spaţiul destinat activităţilor distractive, unde vor fi asistaţi de personal abilitat.

Ce veţi afla la finalul acestei întâlniri?

La finalul acestei întâlniri, veţi descoperi ce anume doresc copiii să comunice prin jocurile lor şi cum le puteţi transmite mesaje prin intermediul poveştilor terapeutice.
Intrarea este liberă, iar înscrierea o puteţi face accesând următorul link: http://adrianamitu.com/formular-inregistrare-lansare-pitesti/

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea