Spectacol captivant, pentru copii, la Bradu. În rolul principal, ”Profesorul de joacă”, Leon Magdan

Săptămâna trecută, miercuri, la iniţiativa primarului  Dănuţ Stroe şi a cadrelor didactice din Bradu, îndrăgitul actor al copiilor, Leon Magdan,  a ţinut un spectacol-dialog cu elevii. Astfel, dimineața, în loc de ore, micuții din Bradu au fost instruiți, la Căminul Cultural din Bradu, timp de câteva zeci de minute, de ”Profesorul de joacă”.
Cei mici au fost supuşi la o serie de jocuri de logică, cu întrebări hazlii: "Câţi iezi a mâncat vulpea?" sau "Câţi pitici avea Cenuşăreasa?" Furaţi de atmosferă, cei mai mulţi "şi-au furat-o", răspunzând pe baza poveştilor, adică vulpea a mancat doi iezi iar Cenuşăreasa avea şapte pitici. Dar tocmai asta este farmecul acestui spectacol, confuziile tipice copilăriei. Au existat însă şi răspunsuri extrem de inteligente, cei care le-au dat fiind aplaudaţi la scenă deschisă.

Primarul, dar și viitorul viceprimar al comunei, prezenți la ”lecție”

Dovedind că se găsește timp și pentru a le fi pe plac copiilor, atât primarul comunei, Dănuț Stroe, cât și viitorul viceprimar, pesedistul Gheorghe Negoi, s-au bucurat, la lecția deschisă susținută de Leon Magdan. Au fost bucuroși pentru că au reușit să îi facă bucuroși pe copii.
Dănuţ Stroe, primar Bradu:"Pentru că elevii vor intra în vacanţă, ne-am gândit să le facem o pregătire în prealabil. Aşa că l-am invitat pe actorul bucureştean Leon Magdan să le ţină o lecţie de joacă. De fapt, vrem ca cel puţin o dată pe an să-l invităm pe ”Profesorul de Joacă” la Bradu, pentru că lecţiile lui sunt, cu siguranţă, cele mai antrenante şi pe placul elevilor."
Leon Magdan: Îmi place enorm să lucrez cu copiii și nu mă văd făcând altceva. Pe de o parte scriu cărți pentru copii, iar pe de altă parte pun în scenă spectacole cât mai interesante și mai surprinzătoare. Încerc să-i fac pe copii să se bucure și să învețe ceva bun cu drag, cu zâmbetul pe buze. Și când spun asta, mă refer la copiii de toate vârstele, de la 4 la 84 de ani. Căci, indiferent de vârstă, fiecare din noi rămâne în adâncul sufletului un copil. Copilul acesta, din sufletul nostru, are nevoie să se joace și să se bucure.
”Profesorul de joacă” și-a făcut, la Bradu, mulți prieteni și este așteptat, cu siguranță, pentru lecții viitoare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea