Doriți să închiriați un loc în parcarea supraetajată din Mioveni? Iată ce trebuie să faceți!

S.Ed.C. Mioveni vă informează cu privire la posibilitatea închirierii unui loc în parcarea supraetajată din orașul Mioveni. Amplasată pe strada Stadionului, nr. 74, parcarea are 344 de locuri, distribuite astfel: parter - 62, etaj I - 93, etaj II - 93 și etaj III - 96. Investiția a fost realizată cu fonduri de la bugetul local și este dată în administrare către SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL.
Cei care doresc să închirieze un loc de parcare sunt așteptați la sediul central al societății noastre, în strada Livezilor, nr. 1, sau direct la casieria parcării.
Procedura de închieirere este una simplă - se face o cerere de atribuire a locului de parcare dorit (în limita celor disponibile) și se achită contravaloarea abonamentului pentru perioada dorită. După achitarea taxei veți primi un card de acces.
Trebuie să știți că, pentru eliberarea abonamentului, va trebui să prezentați în original următoarele documente: cartea de identitate, certificatul de înmatriculare al mașinii (din care să rezulte inspecția tehnică periodică valabilă) și polița RCA.
Abonamentele nu sunt transmisibile, iar intrarea în parcare, fie pe bază de cartelă, fie pe bază de abonament, implică acceptarea și respectarea în totalitate a Regulamentului de Oraganizare și Funcționare al acesteia.
Reamintim că taxele pe bază de abonament pentru persoanele care domiciliază în blocurile F1, F2, F3, F4 şi F5 (b), F5A, P1, F9, E1, E2, E3, E6, G1, G2, G3 (scările A, 7, 8, B, C, D şi E), V1, V1 (strada Hanul Roşu - scara F) sunt următoarele: o lună - 50 lei; 3 luni - 130 lei; 6 luni - 240 lei; 1 an - 360 lei.
Taxele pe bază de abonament pentru persoanele care nu domiciliază în zona apropiată parcării (adică în zona blocurilor mai sus menţionate) sunt următoarele:  o lună - 60 lei; 3 luni - 160 lei; 6 luni - 280 lei; 1 an- 430 lei.
Taxele pe bază de abonament pentru etajul III: 1 lună - 30 lei; 3 luni - 80 lei; 6 luni - 140 lei; 1 an -215 lei.
Taxa de parcare pe bază de cartelă este de 1 leu/oră, aceasta fiind percepută pentru autorurismele care staționează mai mult de 30 de minute. După prima jumatate de oră, care este gratuită, începe contorizarea sumei de plată.
Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0722.535.013.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea