În duminica Rusaliilor, locuitorii din Lunca Corbului s-au bucurat de prezenţa Înalt Preasfinţitului Calinic

# Acesta, alături de un sobor de preoţi, a participat la sfinţirea unei biserici. De Rusalii, credincioşii din Lunca Corbului au luat parte la slujba de sfinţire a bisericii din satul Mârghia al cărei hram este Sf. Ierarh Nicolae şi Sf  Paraschiva. Această biserică a fost renovată datorită efortului depus de preotul paroh, acesta fiind sprijinit şi de către primarul comunei Lunca Corbului, Gheorghe Drăgan.
Biserica a fost sfinţită prin bunăvoinţa Înalt Prea Sfinţitului Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, care a ţinut personal slujba de sfinţire alături de un sobor de preoţi, însoţit fiind şi de călugărul Caliopie.
De la eveniment nu a putut să lipsească nici primarul, Gheorghe Drăgan, care a ţinut să mulţumească ÎPS Calinic pentru binecuvântarea acordată, oferindu-i titlul de cetăţean de onoare al comunei Lunca Corbului. „Sunt extrem de onorat că particip la acest eveniment alături de Înalt Prea Sfinţitul Calinic şi, aşa cum am fost mereu alături de preoţi încă de când am preluat mandatul de primar, i-am sprijinit cu tot ce a depins de mine şi îi voi sprijini în continuare pentru ca toate lăcaşurile sfinte de pe raza comunei să arate bine”, ne-a declarat, Gheorghe Drăgan. La acest deosebit eveniment au mai luat parte  deputatul Sorin Pandele şi  prefectul Gheorghe Davidescu. Lucian GHERGUŞ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea