Poliția Locală Pitești – acțiuni specifice

Joi, 15.06.2017 , agenţi ai politiei Locale Piteşti din cadrul  Serviciului Ordine Publică, au desfăşurat acţiuni de combatere a comerţului stradal ilegal, in special produse perisabile in Piaţa Ceair din oraşul nostru. In urma controalelor, poliţiştii au depistat șase persoane ce comercializau  brânză, lapte și carne de pasare în condiţii de igienă mai mult decât precare, fără  a avea autorizaţie de comerţ.  În urma identificării persoanelor s-a stabilit că acestea se numesc L. Dorin de  40 ani  din Tătărastii de Sus, S. Ion de 60 de ani  din Caldararu,  N. Ioana de 62 ani din  comuna Slobozia, S. Ecaterina  49 ani – Slobozia, B. Gheorghita  49 ani de asemenea tot din Slobozia si Z. Gheorghe Marcel 33 ani din Piteşti..
Cu aceasta ocazie, impreună cu medici din cadrul D.S.V.Arges s-au confiscat atat produse lactate în cantitate de 37 kg cat si carne de pasăre -  ce ulterior au fost  denaturate cu substante specifice si predate la INCINERATORUL ECOLOGIC PITESTI în vederea distrugerii.  In cauză, s-au aplicat un număr de 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 800 de lei.        
Pe aceasta cale, facem apel către toţi cetăţenii municipiului nostru, să nu mai cumpere  produse perisabile, din locuri neamenajate de la comercianţi ambulanţi. Cele mai periculoase alimente asociate cu apariţia unor afecţiuni digestive, în special pe timpul verii, sunt carnea, mezelurile, ouăle, lactatele. Sub acţiunea arşiţei şi a umezelii specifice acestui sezon, se creează mediul perfect pentru înmulţirea unor microorganisme periculoase, precum bacterii, virusuri, paraziţi.
Precizam faptul ca aceste acţiuni vor continua in toate pieţele din Piteşti.
Ag Sup. Bogdan Aristănţoiu,
Purtător de cuvânt
Poliţia Locală Piteşti

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea