Accident cu o judecătoare și un instructor auto, pe Bd. Eroilor

# Polițiștii, ca să fie bine, au dat dreptate... judecătoarei!
Accident fără urmări grave, săptămâna trecută, la intersecția dintre Bd. Eroilor și Str. Teilor. O judecătoare a ieșit, fără să se asigure, de pe Teilor, o arteră secundară, dorind să traverseze Bd. Eroilor. A lovit, din lateral, Loganul unui vechi și cunoscut instructor auto, care cobora pe bulevard, dinspre Judecătorie către Muzeul Județean.
Veniți să constate coliziunea, polițiștii, aflând că la volanul mașinii care intrase pe bulevard se afla o judecătoare, au declarat-o pe aceasta ca fiind cea în drept. Așa că instructorul auto a rămas cu buza umflată, urmând să își repare singur mașina, deși se afla pe un drum cu prioritate. Cum s-a putut asta? Polițiștii au motivat că, la ieșirea străzii Teilor în bulevard nu există indicator de ”cedează trecerea”, deși acesta ar fi trebuit montat, obligatoriu, acolo. Astfel, judecătoarea ar fi beneficiat, spun ei, de prioritate de dreapta.
Lucrurile s-au modificat radical la firma de asigurări, unde inspectorii de daune au pufnit în râs la auzul unei asemenea enormități, punând-o pe judecătoare să scoată, la bătaie, propria asigurare auto.
De menționat și faptul că magistratul, căruia nu are niciun rost să îi dăm numele, nu a făcut, în niciun fel, uz de fotoliul profesional, ceea ce este lăudabil din partea-i. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea