Apropiații stăpânilor de sclavi de la Berevoești riscă să fie cercetați pentru mărturie mincinoasă

Săptămâna trecută, au avut loc noi termene în procesele romilor din satul Gămăcești, comuna Berevoești, acuzați de constituire de grup infracţional şi trafic de persoane.
Astfel, la termenul din 28 iunie, în dosarul în care sunt cercetați „clanul” Furdui: Ovidiu Cătălin, Vasile, Maria, Roxana, respectiv Maria Feraru, au fost audiați mai mulți martori. Printre aceștia s-au numărat și apropiați ai inculpaților. O parte dintre aceștia nu și-au menținut declarațiile date în fața procurorilor la urmărire penală atunci când au recunoscut din faptele inculpaților. La Tribunalul Argeș și-au schimbat radical declarațiile, iar în ceea ce privește pe cele date la urmăre penală i-au cuprins amnezia.
Cu alte cuvinte nu-și mai aduc nimic aminte din ce au declarat. După ce s-au contrazis în relatări de câteva ori, aceștia au motivat că nu știu să scrie și să citească și au dat vina pe procurori pentru faptul că nu le-au citit declarațiile. Dacă se constată că au mințit atunci apropiații „stăpânilor de sclavi” de la Berevoești vor fi cercetați pentru mărturie mincinoasă. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea