Noul VW ARTEON, o mașină spectaculoasă, în show-room-ul dealerului EURO TEHNO GROUP Pitești

Profil aerodinamic, geamuri laterale fără ramă, design posterior plin de personalitate: noul Arteon nu impresionează doar la prima privire. Iar cu la linia de echipare R-Line, exteriorul prezintă detalii suplimentare pentru accentuarea caracterului său dinamic. Silueta sa alungită, cu ampatament lung creează un profil inconfundabil - şi confort pe toate locurile. Geamurile fără ramă atrag în mod deosebit privirile, cu eleganţa acestei trăsături specifice unui fastback. Blocuri optice spate moderne, cu tehnologie LED, conferă noului Arteon o expresivitate deosebit de puternică şi dinamism ieşit din comun. Mişcarea cursivă a luminilor atrage atenţia, sporind totodată siguranţa. Cu noul Arteon, veţi atrage toate privirile. Inclusiv prin trapa panoramică rabatabilă şi glisantă. În combinaţie cu iluminarea ambientală, care asigură o lumină plăcută la interior, cerul va străluci, indiferent de vreme şi de momentul din zi.

Motoare

Capota motorului noului Arteon ascunde diferite variante de motoare şi transmisii eficiente, pentru dinamism maxim. Astfel, de exemplu, motorul bi-turbo de 176 kW (240 CP) disponibil pentru Arteon Elegance şi R-Line (Consum combustibil, l/100 km: urban 7,1 / extraurban 5,1 / mixt 5,9; emisii de CO₂ mixt, g/km: 152; clasa de eficienţă B*) se numără printre cele mai eficiente motoare diesel oferite în prezent. Acest motor este oferit cu tracţiunea integrală 4MOTION, ca dotare standard, precum şi cu diferenţialul blocabil electronic XDS şi suspensiile adaptive DCC.
Aceleaşi dotări sunt oferite şi cu motorul pe benzină de vârf al modelului Arteon, de asemenea rezervat pentru liniile de echipare Elegance şi R-Line şi care impresionează cu puterea sa de 206 kW (280 CP). (Consum combustibil, l/100 km: urban 9,2 / extraurban 6,1 / mixt 7,3; emisii de CO₂ mixt, g/km: 164; clasa de eficienţă C*)
Pe parcursul anului vor fi introduse şi alte motorizări pe benzină şi diesel, alături de cele deja disponibile. Motorul pe benzină de intrare în gamă va putea fi comandat începând din a doua jumătate a anului, la preţul de aproximativ 35.000 de euro. Motorul diesel de intrare în gamă va fi disponibil în curând , la preţul de circa 37.350 de euro. Per total, vor fi disponibile câte 3 motorizări diesel şi pe benzină.

Confort

La fel de impresionante ca noul Arteon însuşi, sunt şi dotările sale de confort. Datorită acestora, fiecare călătorie devine o experienţă specială, care vă va fascina toate simţurile.

La bord

Aşezaţi-vă comod şi bucurați-vă de interiorul de calitate, cu materiale exclusive şi confort la cel mai înalt nivel, asigurat, opţional, de scaunele ergoComfort acoperite cu piele “Nappa” în nuanţele Mistral Grey sau Raven Grey, care vor face bine spatelui dumneavoastră, fiind reglabile în 14 direcţii.

Volanul multifuncţional şi Active Info Display

Cu volanul multifuncţional îmbrăcat în piele*, nu controlaţi doar direcţia noului Arteon, ci şi toate informaţiile care sunt importante pentru dumneavoastră în timp ce conduceţi. Iar pe ecranul inovatorului Active Info Display, aveţi totul în câmpul dumneavoastră vizual direct: de la turometru, vitezometru şi kilometraj, şi până la detalii privind călătoria sau sistemele de asistență a şoferului. * Pentru Elegance este disponibil şi cu încălzire

Portbagajul cu funcţia Easy Open şi închidere cu acţionare electrică întârziată

Cu noul Arteon, călătoria relaxată începe încă înainte de a porni la drum. Portbagajul de până la 563 litri este generos pentru o limuzină de tip fastback, oferind suficient spaţiu pentru bagaje în călătorii. Cu „Easy Open“, o scurtă mişcare cu piciorul sub spatele maşinii este suficientă pentru ca hayonul cu acţionare electrică să se deschidă. Sistemul de închidere electrică întârziată permite apoi din nou închiderea hayonului, la simpla apăsare a unui buton. Astfel puteţi încărca şi descărca bagajele în deplin confort.

110180 Pitești, Jud. Argeș
B-dul Petrochimiștilor, nr.34
0248.607.400
0248.607.413
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.eurotehnogroup.ro

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea