Dublu eșec în instanță! Florin Frătică a pierdut, săptămâna trecută, două procese într-o singură zi

E clar! Frătică ori este prost sfătuit, ori, pur și simplu, e prost… informat. Deși instanțele îi resping, pe bandă rulantă acțiunile intentate, acesta nu se lasă și insistă, pe aceleași spețe, spre disperarea judecătorilor, probabil, sătui să îl vadă, toată ziua, prin sală. Ei bine, pentru că nu concepe, încă, deși a trecut ceva timp, că nu mai reprezintă nimic în Primăria Bradu, Frătică reușește să bată și noi recorduri. Unul dintre acestea s-a petrecut fix vineri, când, la interval de numai câteva minute, a aflat că a pierdut nu unul, ci două procese.
În primul, pârâți au fost secretarul instituției, Eleonora Chiran, dar și întregul Consiliu Local. Frătică s-a adresat Tribunalului Argeș pentru suspendarea actului administrativ referitor la încetarea mandatului său de consilier local și, implicit, de viceprimar. Tribunalul, nimic. Adică… nimic bun pentru el.

Dosar 4641/109/2017/a1
Reclamant: Florin Frătică
Pârâți: Chiran Eleonora, secretarul Primăriei Bradu, și Consiliul Local Bradu
Tip solutie: Respinge cererea de suspendare
Solutia pe scurt: Respinge exceptia autoritatii de lucru judecat provizorii. Respinge cererea de suspendare a efectelor HCL Bradu nr. 36/25.05.2017 formulata de reclamantul FRATICA-DRAGOMIR TUDOR FLORIN in contradictoriu cu paratii Consiliul Local al Comunei Bradu si Chiran Eleonora in calitate de secretar al Consiliului Local al com. Bradu. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 21.07.2017, la Tribunalul Argeş –Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal.


Ah! După primul eșec, imediat a venit și al doilea. În următorul dosar, cererea de suspendare a actului era venită din partea consilierilor locali (încă) aserviți. Nimic bun pentru gașcă nici aici, judecătorii respingând, deasemenea, acțiunea.

Dosar 3119/109/2017/a1
Tip solutie: Respinge cererea de suspendare
Solutia pe scurt: Respinge exceptia inadmisibilitatii si exceptia autoritatii de lucru judecat provizorii. Respinge cererea de suspendare a efectelor procesului - verbal de sedinta a Consiliului Local al Comunei Bradu, din data de 03.03.2017 formulata de reclamantii FRATICA-DRAGOMIR TUDOR FLORIN , CRISTESCU DARIUS CONSTANTIN , PETRE GEORGEL , MOTOLEA ANGHEL, LUCA FLORENTIN, SERB STELICA, NITA ANDREI, consilieri locali in comuna Bradu, judetul Arges, toti cu domiciliul ales pentru comunicari la adresa com. Bradu str. Venetia nr.14, jud. Arges, in contradictoriu cu paratul Consiliul Local al Comunei Bradu. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 21.07.2017, la Tribunalul Argeş –Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal.


E clar! Frătică pierde, însă nu știe să piardă. În momentul de față, PAM este aproape sinonim cu expresia ”Pa, mă!”. Singurele pariuri care se mai fac sunt cele referitoare la numărul de procese pe care este dispus să le piardă în continuare. Nu cumva să îl eclipseze pe Nicolae Ivănescu de la Muntenia. Ptiu, drace!...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea