Premieră în administrația piteșteană! Lucrarea de apărare mal la Parcul Lunca Argeșului a fost realizată cu cinci luni înainte de termen

Atunci când se dorește cu adevărat, se realizează și lucrări pe bani mai puțini și chiar înainte de timp. Este și cazul lucrării de apărare mal parc Lunca Argeşului, investiție câștigată în urma licitației de firma Argif SA cu jumătate din preţul prevăzut iniţial. În urma aplicării criteriului de atribuire „preţul cel mai scăzut”, firma desemnată câştigătoarea lucrării de reabilitare a malului din Lunca Argeşului a fost SC Argif SA cu preţul de 1.691.165,39 lei, fără TVA.

Preţul oferit de firma administrată de omul de afaceri Veron Ionescu fiind aproape la jumătate faţă de suma prevăzută iniţial de primărie pentru acest proiect şi anume 3.165.619 lei, fără TVA. Deși investiția avea ca termen de realizare sfârșitul anului, iată că aceasta a fost finalizată cu cinci luni înainte. Firma omului de afaceri Veron Ionescu, SC Argif SA, la licitaţia privind lucrarea de apărare mal parc Lunca Argeşului, le-a luat faţa unor firme grele din domeniu: Star Trading, Comesad Drumuri, Coniz Romarg, General Trust, Kranz Eurocenter, consorţiului Metabet-Selca sau asocierii Zeus - Gecor - G&M Road Building.

”Recepția lucrării va fi făcută la jumătatea acestei luni. Cred că e prima lucrare făcută pentru administrația locală care e realizată cu cinci luni înainte de termen. Au realizat o lucrare foarte bună, în condițiile în care Administrația Apelor a golit lacul de acumulare o singură dată, în mai, pentru câteva zile. Noi ne declarăm mulțumiți de această lucrare”, a precizat directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești, Constantin Zichil.
Reamintim că lucrarea de apărare mal din Lunca Argeşului a trebuit realizată în urma inundaţiilor din august 2014, după ce în proiectul reabilitării parcului ce a fost realizat pe fonduri europene nu au fost prevăzute şi aceste aspecte.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea