S.Ed.C. Mioveni, de 7 ani alături de comunitate!

Servicii Edilitare pentru Comunitate aniversează luna aceasta 7 ani de activitate, perioadă în care a înregistrat transformări importante ce au dus la edificarea unei companii de utilități modernă, viabilă financiar, sustenabilă economic, care oferă servicii de calitate clienților, responsabilă față de societate și față de parteneri.
Srijinul autotităților locale a fost cu siguranță cel mai important în dezvoltarea noastră.
Cu ajutorul acestora am reușit extinderea paletei de servicii prestate și s-au creat locuri de muncă. În calitate de operator local, contribuim la dezvoltarea zonală și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, prin realizarea unei infrastructuri moderne, ca bază a dezvoltării economice, la dezvoltarea durabilă a serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare, iluminat public, salubrizare și protecția mediului înconjurător.
S.Ed.C. Mioveni, înființată în anul 2010 conform HCL nr. 74/05.08.2010 prin reorganizarea Serviciului ADP și a Serviciului de Iluminat Public, ce funcționau ca servicii distincte în subordinea Consiliului Local Mioveni, desfășoară o serie de activități specifice sferei de interes public general. Interesul nostru acordat modernizării, competența și seriozitatea angajaților au contribuit la dezvoltarea societății și la crearea unui renume în domeniul serviciilor edilitare.
Principalele servicii oferite de către S.Ed.C Mioveni sunt: apă-canalizare, iluminat public, salubritate, administrarea domeniului public și privat al orașului Mioveni, ecarisaj și administrarea adăpostului de câini, activități de restaurante – catering, administrarea Bazei de Agrement BEMO și a Bazinului de Înot Didactic și de Agrement Mioveni, epurarea apelor uzate și menajere, administrarea bazelor sportive, administrarea zonei de picnic de la Făget, iar după fuziunea cu SC Construcții – Reparații Mioveni SRL, societatea noastră operează tot ce ține de reparații și intervenții la drumurile publice din interiorul orașului și la mobilierul stradal.
Conducerea societății mulțumește autorităților locale pentru sprijinul acordat, partenerilor, angajaților pentru implicarea de care au dat dovadă în cei 7 ani de activitate, și nu în ultimul rând clienților noștri pentru încrederea acordată.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea