Poliția Locală Pitești - 132 sancțiuni rutiere într-o singură săptămână

În perioada 14 – 19 august 2017,  agenţi din cadrul Politiei Locale Piteşti au desfăşurat ample acţiuni  ce au vizat îndeosebi tulburarea liniştii și ordinii publice, consumul de alcool  si de seminţe pe domeniul public. În domeniul rutier, s-au desfăşurat si acţiuni pentru prevenirea nerespectării prevederilor legale privind regimul Maxi Taxi .
În activităţile desfăşurate în perioada mai sus amintită, pe linie de ordine și linişte publică fost acordate un număr de 75 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 9 105  lei. Majoritatea sancţiunilor au fost acordate pentru tulburarea liniştii si ordinii publice, sau consumul de alcool pe domeniul public. De asemenea, pentru tulburarea ordinii publice, a fost sancţionat si un agent economic ce nu a respectat programul de linişte.
În perioada 14 – 19 august 2017, agenţii din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră au sancţionat 132 de persoane ce au încălcat prevederile legale privind circulaţia rutieră, îndeosebi parcarea, staţionarea neregulamentară  pe drumurile publice. Suma acestor sancţiuni este de 24 050 lei.
Echipaje din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, au desfăşurat activități în puncte fixe în staţiile Publitrans pentru prevenirea nerespectării legislaţiei în vigoare, mai exact oprirea acestora în alte locuri decât cele prevăzute.
Acţiunile au caracter continuu și se va interveni punctual pentru identificarea conducătorilor auto ce nu respectă prevederile legale și se vor lua măsurile corespunzătoare.
Ag Sup. Bogdan Aristănţoiu,
purtător de cuvânt Poliţia Locală Piteşti

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea