Echipa renaște, dar va circula... cu trenul! S-a vândut singurul autocar din patrimoniul FC Argeș

Bio Consult SPRL, lichidatorul judiciar al debitorului A.S. Fotbal Club Argeș Pitești a vândut prin licitație, de curând, singurul autocar al echipei alb-violete rămas necumpărat. Este vorba despre un autobuz, marca Rocar, având an de fabricație 1990. Conform lichidatorului Ionel Oprea-Barac, autobuzul a fost vândut în urmă cu două luni unei societăți comerciale. „S-a vândut autobuzul. Era în curtea stadionului nefuncțional. Am găsit  pe cineva care l-a luat, dar nu știu exact pentru ce… Am obținut pe el în jur de 1.500 de euro, adică circa 7.000 de lei”.
Este cunoscut faptul că FC „Argeș” a existat sub mai multe fundații și asociații, iar una dintre ele este și Asociația Sportivă Fotbal Club Argeș, prin administrator special Făcăleață Liviu, societate aflată încă din anul 2005 în procedură de faliment la Tribunalul Specializat Argeș. Timp de aproximativ 10 ani, de această societate s-a ocupat lichidatorului judiciar Trust Axa IPURL, care din diverse motive a fost înlocuit de instanță, în 2016, cu Bio Consult SPRL. Printre creditorii acestei societăți s-au numărat Finanțele Publice Argeș, Primăria Pitești și ITM Argeș.

„Acum încerc să radiez aceste bunuri de la înmatriculări și de la Primărie pentru a putea închide societatea după 12 ani de procese”

„Nu am identificat și alte bunuri. FC Argeș a existat sub șapte forme de agregare. S-a mutat de pe o fundație pe alta… Una dintre ele a fost Asociația de Fotbal Club Argeș Pitești. A rămas doar autocarul alb-violet, Rocar, nevândut. În prezent încerc să radiez aceste bunuri de la înmatriculări și de la Primărie pentru a putea închide societatea după 12 ani de procese”, ne-a mai precizat lichidatorul Ionel Oprea-Barac.  Următorul termen al acestui proces va avea loc pe 19 septembrie.
În ceea ce privește dosarul debitoarei Fotbal Club Argeș S.A, administrată de lichidatorul judiciar Nicolae Enoiu, următorul termen al procesului desfășurat la Tribunalul Specializat Argeș va avea loc pe 15 noiembrie, fiind probabil și ultimul termen al dosarului. Spunem acest lucru deoarece, până la această dată, vor fi distribuie sumele obținute către creditori, în urma încasării contravalorii „Fotbal Club Argeş”, cumpărat în această vară de Primăria Pitești cu suma de circa 660.000 lei. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea