Artiștii Casei de Cultură ”Adriana Trandafir” din Bascov - prezenți în programele televiziunilor naționale!

În data de 11 august, artiștii  Casei de Cultură Adriana Trandafir din Bascov  au fost invitați de televiziunea Trinitas TV a Patriarhiei Române la Gala emisiunii ”Magazin folcloric”,  cu prilejul împlinirii a doi ani de existență. Evenimentul artistic se va desfășura în centrul vechi al Capitalei, în cadrul Complexului Curtea Domnească, unde se vor reuni personalități din folclorul românesc.

Având în vedere frumosa colaborare cu instituția de cultură argeșeană, cei din urmă au fost  invitați să participe  cu Orchestra Ansamblului Folcloric ”Doina Bascovului” pentru a susține acompaniamentul pieselor  ce urmează a fi interpretate, precum și cu dansatorii Ansamblului. Evenimentul va fi televizat și, ulterior, difuzat în cadrul emisiunii  ”Magazin Folcloric” , duminică, la ora 14.00.
Anul acesta, în cadrul evenimentului va fi lansat un produs media unic pe piața românească, intitulat  ”Elemente de port popular”, adică un DVD în care sunt prezentate particularitățile costumelor populare românești din 33 de zone ale țării, aflate în patrimoniul Muzeului Național al Satului  - Dimitrie Gusti - din București.
Sunt invitați artiști ce reprezintă tânăra generație de folclor, ansabluri folclorice consacrate precum și reprezentanți ai instituțiilor de seamă din domeniu, precum Institutul de Etnografie și Folclor, Muzeul Național al Satului, Institutul Cultural Român, Patriarhia Română, Televiziunea Română.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea