Lactag vinde tot… de la case de marcat la camere frigorifice

# Au fost scoase la vânzare peste 300 de bunuri mobile ce aparțin firmei Lactag
Recent, producătorul de lactate și mezeluri Lactag, cu sediul în Costești, a scos la vânzare fabrica de mezeluri „Pe Gustate”, pe care compania o deține din 2013. În afară de această fabrică, pe site-ul Casei de Insolvență Transilvania se vând și mai multe pachete de bunuri ce aparțin firmei Lactag S.A, al cărei manager este omul de afaceri Adriean Asan.
Mai exact, trei pachete de bunuri mobile aflate în garanție, unele cu vânzare individuală, cu un preț de pornire de 25.721 lei, 138.144 lei, respectiv 461.048 lei, fără TVA. În total au fost scoase 305 bunuri ce aparțin firmei Lactag, de la dulap frigorific la sistem de supraveghere video și senzori sau cântare, case de marcat, până la autoturisme care transportau odinioară laptele sau carnea produsă de compania argeșeană.
În luna februarie a anului 2016,  producătorul Lactag și-a cerut insolvența, compania având datorii de peste 67 de milioane de lei. Cele mai mari datorii, de peste 23 de milioane de lei, au fost acumulate către bănci: Raiffeisen Bank – 16,5 milioane de lei, Garanti Bank – 6 milioane de lei, Unicredit – un milion de lei. Următorul termen al procesului de insolvență al Lactag S.A. va fi pe 18 septembrie. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea