Florin Frătică, fostul primar din Bradu – număr record de dosare la instanțele argeșene

# 13 dosare la Tribunalul Argeș și Curtea de Apel Pitești, doar pentru că a fost dat afară din Primărie
Fostul număr 1 al Primăriei Bradu, Florin Frătică, nu se lasă. Și, cum nu mai poate rămâne primul om al comunei, iată că a mai găsit o nișă. Este pe primul loc în calitate de... reclamant! Nouă dosare la Tribunalul Argeș și patru dosare la Curtea de Apel Pitești îl au pe celebrul Frătică la rubrica ”reclamant”. În toate acestea, reclamați sunt Consiliul Local Bradu, consilierii locali PSD (care au fost de acord cu ușuirea sa din instituție), secretara Eleonora Chiran. Cea din urmă ”se bucură” de o atenție specială din partea lui Dragomir Florin Frătică, acesta instrumentându-i și o plângere penală. Pentru aceleași motive.
Cele 13 dosare deschise au aceeași esență. După condamnarea sa penală, Primăria Bradu a emis o decizie de încetare a mandatului de consilier local a lui Frătică. Pierderea mandatului de consilier local a dus, implicit, la pierderea mandatului de viceprimar, acesta putând fi ales, conform legii administrației publice locale, numai din rândul consilierilor locali.

Primele procese, primele înfrângeri

Primele procese, având ca obiect suspendarea  punerii în executare a actului administrativ pomenit mai sus, s-au soldat, pe linie, cu înfrângeri. Mai pe românește, instanțele au decis că s-a procedat corect acolo, în Primăria Bradu. Ei, aș! Frătică a plecat cu ele, cu dosarele și cu înfrângerile, de la Tribunal, la Curtea de Apel Pitești. Încă nu s-au fixat termene pentru acestea. Cele ”numai” 9 dosare rămase la Tribunal au ca obiect ”suspendare executare act administrativ”, ”anulare act administrativ” și ”reexaminare anulare cerere”.
Așadar, chiar și când pierde, Frătică poate rămâne ”number one”! A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea