Nu mai e deloc de joacă! 451 de șoferi sancționați de Poliția Locală Pitești în perioada 01-18 septembrie

În perioada 01.09.2017 – 18.09.2017 -  agenţii Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat multiple activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, prevenirea şi descoperirea  infracţiunilor, în toate domeniile de activitate pentru care sunt împuterniciţi să acţioneze, respectiv: asigurarea ordinii publice, circulaţiei pe drumurile publice, disciplina în construcţii şi afişajul stradal, protecţia mediului, activităţi comerciale şi evidenţa persoanelor .
O atenţie deosebită a fost  acordată creării unui climat de ordine şi siguranţă în preajma unităţilor şcolare, prin desfăşurarea de acţiuni punctuale în zonele şcolare cât şi prin prezenţa poliţistului local la  intrarea şi  ieşirea elevilor de la cursuri.
Începând cu luna octombrie a acestui an, reprezentanţi ai instituţiei noastre au reluat întâlnirile cu cetăţenii din oraş. Acestea se desfășoară lunar, în toate cartierelele din Piteşti. In cadrul acestor  întâlniri, cetăţenii pot pune in discuţie subiecte ce țin de atributiile institutiei  noastre, atât pe linie de circulatie rutieră, serviciul control, liniștea și ordinea publică, etc. Polițistii locali vor da  raspunsuri si vor încerca să  gaseasca rezolvari tuturor  problemelor ridicate de participantii la aceste sedinte.    Pe aceasta cale, anuntam locuitorii orasului  că  politistii locali vor continua această inițiativă în toate cartierele municipiului Pitești.

# Siguranţă Rutieră:

- Serviciul Siguranţă Rutieră  din cadrul Poliţiei Locale, a acordat un număr de 451 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală de  68.860 lei, îndeosebi pentru parcarea / staţionarea  neregulamentară a autovehiculelor. Agenţii au asigurat fluidizarea traficului în toate zonele unde s-au desfăşurat lucrări în carosabil.

# Serviciul Control:

S-au executat  673 de controale agenţilor economici si unităţi de alimentaţie publică, 150 pe disciplina în construcţii și 138 pe protecţia mediului, și alte acţiuni specifice, în care au acordat  35   sancţiuni contravenţionale.
Joi, 14.09.2017, poliţiştii de la Serviciul Control au avut o amplă acţiune ce a vizat comerțul în Piața Ceair, unde au sancționat 15 persoane pentru nerespectarea perimetrului de comerţ sau neafișarea corespunzătoare a datelor produselor oferite spre comercializare. Valoarea amenzilor depășește 5000 de lei.

# Ordine Publică:
- pe linie de linişte şi ordine publică, Poliţia Locală a acordat un număr de 212  sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.060  lei.
- au executat acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă, în mijloacele de transport în comun.
- au fost desfășurate acțiuni nocturne pentru depistarea persoanelor ce consumă alcool pe domeniul public și/sau tulburarea ordinii publice. În acest sens, în perioada mai sus amintită, au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale.
În perioada   01.09.2017 – 18.09.2017, angajaţii Poliţiei Locale Piteşti au aplicat  un număr  de  781 sancţiuni contravenţionale
Ag. Sup. Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Piteşti

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea