S-au cerut mai multe înregistrări de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul psihiatrilor Azamfire și Morman

Pe 18 septembrie, medicii psihiatri Valerian Azamfire (foto) şi Eli Morman, precum şi asistentele medicale Eleonora Stoicescu şi Cristina Constantinescu, au putut viziona la Tribunalul Argeș o parte din înregistrărilor efectuate în timpul urmăririi penale în birourile acestora. Avocații inculpaților a cerut instanței argeșene să solicite procurorilor Parchetului de pe lângă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub coordonarea cărora a fost realizat dosarul, să trimită instanței argeșene și alte înregistrări efectuate în cauză. „Se emite adresă către Parchetul de pe lângă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie în sensul de a ne comunica dacă există şi alţi suporţi conţinând înregistrări efectuate în cauză, iar în caz afirmativ să ni le înainteze”, se arată în încheierea de ședință din 18 septembrie. Cauza a fost amânată până pe 16 octombrie când sunt citați nu mai puțin de 10 martori.
Cele patru cadre medicale de la Laboratorul de Sănătate Mintală Argeș sunt judecate pentru că ar fi luat mită de la sute de persoane care voiau să se pensioneze. Conform rechizitoriului Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, psihiatrul Valerian Azamfire este acuzat de nu mai puţin de 483 de infracţiuni de luare de mită, medicul Eli Morman – de 14, asistenta Eleonora Stoicescu – de 99 şi Cristina Constantinescu – de 25 de fapte. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea