PSD Argeș își mărește IQ-ul cu Cătălin Barbu

# Fostul manager general al FC Argeș s-a înscris în PSD Pitești, organizație condusă de Cristian Gentea
De curând, organizația PSD Pitești, condusă de Cristian Gentea, a făcut o mare „achiziție”. L-a adus în partid pe Cătălin Barbu, nimeni altul decât fostul manager general de la FC Argeș, omul care a fost nevoit să dea de mai multe ori examenul maturității, abia reușind să ia bacalaureatul din a doua încercare. Fostul conducător al alb-violeţilor, în tinerețea sa, nu a excelat la învățătură, iar acest lucru este reliefat prin faptul că nu a avut media 10 nici măcar la Purtare sau la Educaţie Fizică. Și totuși, ajuns la maturitate, Barbu arată că poate, în ce sens urmează să vedem. Pe scurt, acesta a fost manager la FC Argeș, a stat o perioadă și la conducerea clubului UTA Arad, a revenit în Argeș la AJF Argeș, iar acum, dornic de noi funcții, a fost adus la PSD Pitești fiind prezentat cu surle și trâmbițe.
Am încercat să stăm de vorbă cu acesta legat de venirea sa în PSD, dar se pare că Barbu încă nu și-a dezlegat limba sau poate nu știe nici el pe ce criterii a fost primit în partid. „Nu vreau să nu am nicio discuție pe tema asta. Mulțumesc din suflet pentru telefon, dar vă rog să mă scuzați, nu pot discuta. Vă rog să mă înțelegeți!”, ne-a precizat Cătălin Barbu.
Odată cu venirea lui Cătălin Barbu în PSD Pitești deja au început să apară și zvonurile. Unul dintre ele este legat de o revenire a acestuia la clubul alb-violet. Coincidență sau nu, cu câteva luni în urmă, consilierul piteștean Cristian Gentea, președintele PSD Pitești,  chiar „l-a urechiat”, într-o ședință de Consiliu Local, pe Dragoş Şerban, directorul executiv al clubului FC Argeş.
„Salariul directorului FC Argeș este ok, dar nu și salariul directorului Dragoș Șerban! Trebuie să înțeleagă să-și facă treaba cum trebuie, să nu se culce pe ureche că are concurs", l-a avertizat Gentea (foto) pe Dragoș Șerban. Și pentru a dovedi că se ține de cuvânt, i-a adus concurență pe post pe nimeni altul decât pe Cătălin Barbu.

Suporterii UTA Arad au cerut interzicerea lui Cătălin Barbu în stadion

Pe oriunde se duce, Cătălin Barbu pleacă cu scandal. Fostului manager alb-violet îi este asociat numele cu declinul clubului din Trivale. După dispariția FC Argeș acesta a încercat să se impună la un alt club de fotbal din România – UTA Arad. Doar că și acolo numele lui a fost legat de o serie de scandaluri, printre care și acela că a fost dat afară din sediul clubului chiar și cu poliția. Mai mult, suporteri Club Uta au solicitat Primăriei municipiului Arad, în urma unui comunicat de presă, ca lui Cătălin Barbu să nu li se mai permită accesul în stadion şi să fie evacuat de îndată”.
După plecarea de la UTA, Barbu a cochetat o bună perioadă la AJF Argeș, iar în acest an chiar s-a înscris în competiția pentru șefia instituției. Dar nici această opțiune nu a fost încununată cu succes, fostul administrator al FC Argeș renunțând la candidatură imediat după prezentarea programelor candidaților.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea