Sărbătoarea recoltei de la Mioveni, un adevărat succes

Între 7-8 octombrie, la Mioveni s-a desfăşurat „Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului”, eveniment care a inclus şi Târgul Meşterilor Populari.
Printre multitudinea de produse, vizitatorii au putu găsi pe platoul  din centrul civic legume proaspete, struguri de masă, murături, gemuri, must, produse agroalimentare din lapte și carne (brânzeturi, pastramă), produse apicole, preparate alimentare de sezon, dar și meșteri populari cu produse de artizanat.
La deschiderea oficială a evenimentului, primarul Ion Georgescu, i-a avut invitati și pe presedintele CJ Argeș, Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea, senatorul Șerban Valeca, deputații Nicolae Velcea, Radu Vasilică, consilieri județeni și locali, șefi de instituții, dar și primari ai comunelor vecine.
Locuitorii Mioveniului au putut asista și la un spectacol susținut de Ansamblul Folcloric Muguraşii Mioveniului și de soliștii Stefania Voicu, Valentin Poenariu, Claudia Ghena, Alexandra Păunoiu și Nicu Albu.

Pensionarii din Mioveni şi-au testat gratuit glicemia şi tensiunea

Duminică, 7 octombrie, au avut loc testări gratuite ale glicemiei şi tensiunii arteriale pentru persoanele vârstnice. Peste 60 de persoane s-au prezentat la Centrul Cultural, corp B (sediul vechi) pentru a beneficia gratuit de aceste consultații. Tot duminică a avut loc concursul „Recolta Toamnei”, unde au fost premiate: cea mai buna dulceaţă, cea mai bună zacuscă și cele mai bune murături. Sărbătoarea recoltei de la Mioveni s-a încheiat cu un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Doruleţul. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea