Scandal în dosarul FC Argeș!

# Doru Toma, fostul fotbalist alb-violet, a contestat distribuirea banilor proveniți din vânzarea brandului
În luna iunie, Consiliul Local Pitești a achiziționat brandul FC Argeș cu suma de 660.000 lei. Banii proveniți din vânzarea acestui brand au ajuns în cele din urmă la creditorul majoritar, și anume Finanțele Publice Argeș, la foștii angajați ai „vechiului” FC Argeș, dar și la administratorul judiciar pentru cheltuieli judiciare.
În dosarul FC Argeș, de la Tribunalul Specializat Argeș, odată cu încasarea banilor de la autoritățile locale privind contravaloarea bunului patrimonial de natura brandului „Fotbal Club Argeş”, administratorul judiciar Nicolae Enoiu a realizat Planul de distribuire a sumelor obținute şi Raportul fondurilor încasate.
Totuși, unul dintre creditori este nemulțumit de modul în care au fost realizate aceste rapoarte și planuri și le-a contestat în instanță. Este vorba despre Doru Toma, fostul jucător alb-violet, unul dintre creditorii în dosarul F.C. Argeș. Acesta apare cu două tipuri de creanțe, una salarială de 7.500 lei și o alta de 35.196 lei. Se pare că administratorul judiciar nu a considerat cea de-a doua creanță, de 35.196 lei, ca prioritară, iar de aici s-a ajuns la contestația de la Tribunal.

Nicolae Enoiu: „Ceea ce face domnul Toma Doru... dați-mi voie să mă abțin”

„În dosar au fost prinși ca și creditori garantați atât salariații, cât și finanțele. Nu a contestat nimeni faptul că s-au prins la creditori garantați, cu același rang de prioritate și unul și altul, nici la tabelul preliminar, nici la cel definitiv de creanțe. Ceea ce face domnul Toma Doru... dați-mi voie să mă abțin... Are de recuperat două sume, una în valoare de 7.500 de lei reprezentând drepturi salariale și o alta de 35.196 lei. La a doua sumă sunt probleme pentru că provine dintr-un contract de prestări servicii, de publicitate. De aici aceste nemulțumiri și contestații. Urmează se decidă instanța dacă are dreptate!”, a precizat Nicolae Enoiu, administratorul judiciar al FC Argeș. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea