Primarul Cornel Ionică: „DJST nu are bani nici să traverseze strada”

# Municipalitatea a preluat un teren aflat în administrarea DJST pentru amenajarea unui nou teren de sport în apropiere de stadionul "Nicolae Dobrin"
Încă din anul 2014, Primăria Pitești a solicitat Ministerului Tineretului și Sportului un acord cu privire la promovarea unei Hotărâri de Guvern privind transmiterea din administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, în administrarea Consiliului Local, a Complexului Sportiv-Sala Sporturilor și a terenului aferent. MTS și-a exprimat printr-o adresă „deschiderea cu privire la transferul unor imobile în administrarea autorităților locale” în vedere găsirii unei formule optime privind întreținerea bazei materiale și aducerea acesteia la standarde de calitate. Astfel, la ședința de Consiliu Local din luna octombrie, a fost aprobată cererea de trecere a acestor terenuri și construcții în administrarea municipiului.
„Prin acest proiect de hotărâre am preluat terenul de la Ministerul Tineretului și Sporturilor – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, respectiv  suprafața de teren aferentă obiectivului Complex Sportiv-Sala Sporturilor Pitești, de 102771 mp, precum și construcțiile situate pe acest teren, pentru amenajarea unui nou teren de sport în apropiere de stadionul Nicolae Dobrin. DJST nu are bani nici să traverseze strada, iar prin acest mod ne ajutăm reciproc. De construirea unui nou teren de sport acolo este neapărat nevoie pentru că avem foarte multe grupe de juniori”, a precizat primarul Cornel Ionică. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea