Ziua porților deschise și depunerea jurământului la școala militară

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „BASARAB I”, organizează, în data de 24 octombrie, la sediul instituţiei,  de la ora 10.00, ceremonia de depunere a Jurământului militar de către elevii care urmează programele de studii postliceale. Vor depune Jurământul militar: 173 de elevi de la Programul de studii postliceale cu durata de 2 ani - formare maiştri militari, respectiv 97 de elevi Programului de studii postliceale cu durata de 1 an - formare subofiţeri proveniţi din mediul civil.
La ceremonie vor  participa personalităţi din conducerea Ministerului Apărării Naţionale, a Statului Major General şi a Statului Major al Forţelor Terestre. Sunt invitaţi lideri ai administraţiei publice locale, foşti şi actuali comandanţi ai structurilor de apărare, ordine publică şi siguranţă din judeţul Argeş şi din alte instituţii militare de învăţământ, parteneri şi colaboratori ai instituţiei.
Totodată, în aceeaşi dată, în cadrul activităţilor dedicate aniversării ,,Zilei Armatei României în Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „BASARAB I”, va avea loc şi activitatea dedicată „Zilei porţilor deschise” , în intervalul orar 10.00-14.00.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea