S-a înfiinţat primul club de scrimă din Argeş

# Caravana Federației Române de Scrimă va poposi în Argeș
ACS „Spadasinii Argeșeni” este primul club de scrimă din Argeş și va aduce la Piteşti cei mai buni scrimeri din ţară.
Vineri, 20 octombrie, a avut loc la Biblioteca Județeană Argeș o conferința de presă, prilejuită de demararea activității clubului. Conferința a fost susținută de către președintele asociației, Cătălina Frîntură, împreună cu unul dintre antrenorii clubului. La eveniment au fost prezenți printre alții și directorului Bibliotecii Județene Argeș, Octavian Sachelarie, viceprimarul Laurențiu Zidaru, precum și consilierul județean Vasile Negoescu. „Scrima este un sport nobil. Mă bucur enorm că o școală de scrimă încearcă să prindă contur în Argeș”, a precizat directorul Octavian Sachelarie. ACS „Spadasinii Argeșeni” este o structură sportivă cu personalitate juridică de drept privat, fiind afiliată la Federația Română de Scrimă.
Iubesc acest sport din copilărie. Mi-am dorit să dezvolt o școală de scrimă și în județul nostru și sper să fie pe placul tuturor. Scrima este un sport curat bazat pe intelect, nu pe violență”, a precizat președintele asociației, Cătălin Frîntură. Sediul clubului sportiv se găsește în Pitești, pe B-dul Petrochimiștilor, Bl. A, Sc. A, Ap. 8.
De asemenea, marți, 24 octombrie, va avea loc deschiderea oficială a clubului de scrimă: „Spadasinii Argeșeni”, iar cu această ocazie va poposi în Argeș și Caravana Federației Române de Scrimă. De la ora 11.00, aceasta va sosi în Pitești la Scoala Generala nr.16 și, de la ora 13.00, in Mioveni la Sala de Sport „Liviu Rebreanu”.
Vor fi prezenți reprezentanți ai federației, 11 cadeți și juniori, precum și un senior. Invitatul de marcă este Loredana Dinu, una dintre cele patru componente ale echipei feminine de spadă de la Olimpiada de la Rio de Janeiro din anul 2016, sportivă medaliată cu aur. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea