Poliţia Locală Piteşti se ocupă de instruirea angajaţilor

Săptămâna trecută opt angajaţi ai Poliţiei Locale Piteşti au terminat cursurile de pregătire profesională la Câmpulung. Acest curs a durat trei luni. Sunt primii care au făcut astfel de cursuri, iar rezultatele au fost foarte bune, ceea ce înseamnă că acest curs şi-a atins ţelul. Cursul a fost compus din 3 module, unul de circulatie, unul de ordine publică şi unul de intervenţie profesională. Diplomele sunt eliberate de MAI. Înainte de primirea diplomelor, cursanţii au făcut o demonstraţie cu câteva proceduri învăţate la acest curs, sub comanda şefului de catedră, domnul Bodea Ionel. Cursanţii au demonstrat în faţa publicului că vor fi utili în misiunea de lucrător în misiune publică. S-a pus mare accent şi pe competenţele de comunicare.
Mihai Ciprian , director interimar al Poliţiei Locale Piteşti ne-a spus că este foarte mulţumit de cum au evoluat şi cum s-au comportat astăzi la finalul acestei pregătiri. Acesta este foarte mulţumit de faptul că au început aceste cursuri de pregătire. Luna viitoare vor mai merge la cursuri alţi 13 poliţişti. „Acum aşteptăm să activeze în domeniul circulaţie pe drumurile publice. Toţi cei opt care au absolvit astăzi cursurile vor lucra la Serviciul Siguranţă Rutieră al Poliţiei Locale Piteşti. Se vede că au căpătat competenţe foarte bune la acest curs” a completat directorul Poliţiei Locale Piteşti. 
Iosif Cerbureanu, secretarul primăriei Piteşti, care a fost prezent la prezentarea de final al acestor cursuri, ne-a spus că este mulţumit de cum au evoluat aceşti angajaţi. Dânsul spune că această instruire trebuia începută şi sunt alocaţi bani pentru instruirea tuturor angajaţilor ai Poliţiei Locale. Instruirea trebuie să fie permanentă pentru ca oamenii să fie eficienţi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea