Managerul ”Lexford Castel”, Cătălin Gherzan, și președintele ALDE Pitești, ”moși” cu ”Suflet de copil”

Semne bune anul are, mai ales pe final de 2017 și început de 2018. Școala ”Lexford Castel”, al cărei manager este Cătălin Gherzan, a demarat un nou proiect destinat copiilor fără posibilități materiale. A invitat să i se alăture în acest proiect - ”Suflet de copil”, un ministru secretar de stat, pe Robert Tudorache, președinte ALDE Pitești.
Cei doi sunt și colegi de partid, buni prieteni și avocați de profesie.

Aceștia vor dona rechizite, îmbrăcăminte și alimente unor familii care își iubesc la fel de mult copiii că oricare alta, însă posibilitățile materiale nu sunt la fel de mari. Părinți și ei, la rândul lor, Cătălin Gherzan și Robert Tudorache au simțit că inițiativa lor poate să aducă un zâmbet în plus, mai ales în prag de Sărbători, pentru niște copii cu care soarta nu a fost la fel de darnică din punct de vedere material:

”Gestul nostru este unul de normalitate, nu are nicio legătură cu politica. Am făcut același lucru și în anii trecuți, când nu eram membru de partid. Preocuparea noastră este de a ajuta, în special, copiii din familii defavorizate, punând accent pe acei copii care se luptă să nu abandoneze școala. Secretarul de stat Robert Tudorache s-a raliat, fără rezerve, ideii, așa încât, anul acesta, Moșul va putea fi mai darnic.”, a spus Cătălin Gherzan, inițiatorul acestui proiect și manager ”Lexford Castel”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea