Perversul din Pitești care racola pe Facebook fetițe, condamnat definitiv

# Legea e prea blândă! Gheorghe Mărgărit condamnat la patru luni cu suspendare. În urma apelului, instanța i-a interzis inculpatului să se apropie de familia victimelor.
Anul 2018 a debutat cu o faptă care oripilează societatea. Agentul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei este suspectat de pedofilie, după ce a agresat sexual doi copii în lift. Un caz asemănător s-a petrecut și în Pitești, în 2016. La sfârșitul anului 2017, pe 20 noiembrie, piteșteanul Gheorghe Mărgărit a fost condamnat definitiv pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale. Și totuși, legea este uneori prea blândă comparativ cu fapta comisă.

Judecătoria Pitești l-a condamnat, în primă instanță, pe perversul din Pitești doar la 4 luni închisoare cu suspendare. Și asta că pentru infracțiunea de racolare a minorilor în scopuri sexuale, articolul 222 din Noul Cod Penal, arată că fapta se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă. În urma apelului declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti şi de părţile civile, Curtea de Apel Pitești a menținut pedeapsa, dar a interzis inculpatului dreptul de a intra în contact cu victimele sau cu familia acestora sau de a se apropia de locuința lor: „Desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi rejudecând: Interzice inculpatului şi dreptul prevăzut de art. 66 alin. 1 lit. n) şi o ) Cod penal pe o perioadă de 2 ani cu titlu de pedeapsă complementară, respectiv: n) dreptul de a comunica cu victimele ... şi cu membri de familie ai acestora şi dreptul de a se apropia de persoanele menţionate; o) dreptul de a se apropia de locuinţa victimelor. (...) Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale. Definitivă”. Perversul din Pitești trebuie să se supună și măsurilor de supraveghere şi să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Instanţa l-a mai obligat să plătească daune fetiţelor în valoare de 2.000 de lei.

 

Incredibilele mesaje ale unui pedofil către o fetiţă de 11 ani

Pe 16 mai 2016, părinţii a două fetiţe din Piteşti au sesizat Poliţia cum că un individ le-a racolat, pe Facebook, copilele de 11, respectiv, 12 ani, pentru a „se iubi“. Întîlnirea ar fi urmat să aibă loc în apropierea izvorului din cartierul Războieni. Oamenii legii au pregătit flagrantul şi l-au prins pe Gheorghe Mărgărit în flagrant. Bărbatul, tatăl a trei copii, avea buzunarele pline de bomboane, cu care spera să le ademenească pe cele două fetițe.
Vă prezentăm în cele ce urmează o parte din discuţiile purtate de individul cu apucături bolnave cu minora de 11 ani, prin sms-uri sau pe Facebook. Doar că, în locul minorei, Gheorghe Mărgărit a vorbit cu mama fetiţei (n.r. - am păstrat întocmai exprimarea şi greşelile gramaticale):

„Minora de 11 ani: Cine eşti?
Gheorghe Mărgărit: Un care te place iubi frumoaşi
Minora: Şi ce vrei de la mine
G.M.: Să fim prieteni dacă se poate şi mai aproape m-ai pe înţeles iubiţi eşti super de Frumoasă Păpuşă îmi place de tine iubi
Minoră: Păi eu am 11 ani tu eşti mai mare.
G.M.: Păi trebuie să ştie cineva te iubesc şi îţi dau câte un cadou şi bănişori ai să vezi acest lucru te pup iubi
Minora: De ce vrei adresa mea?
G.M.: Să ne întâlnim. Şi dacă vrei un telefon. Cu taci” (se referă la un telefon cu touch screen, n.red).

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea