Primărița din Ștefănești, preocupată de problema câinilor fără stăpân

# Ioana Jenica Dumitru: Știe cineva o firmă serioasă de ecarisaj? Accept și din Bulgaria sau Ucraina!
Primărița orașului Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, a început noul an cu câteva probleme. Prima , și poate cea mai mare, a fost cea a bugetului pentru investiții, rămas, în bună parte, neconsumat din cauza divergențelor de opinii, politice și nu numai, din Consiliul Local.

O altă problemă, însă, iată că o preocupă pe doamna primar: cea a câinilor fără stăpân. Un tur de forță efectuat, împreună cu oficiali din primărie, a dezvăluit faptul că aceștia au devenit, și în orașul Brătienilor, o prioritate. Ioana Jenica Dumitru caută, déjà, firmă specializată pentru ridicarea maidanezilor, declarându-se permisivă cu privire la proveniența geografică.

Seriozitatea este, însă, criteriul principal: ”În calitate de primar, am alergat și identificat câinii periculoși ai orașului, chiar daca nu e în fișa postului meu! Oamenii sunt mai importanți decât orice, mamele îngrijorate, copiii în pericol sunt motivele care mă fac și mai determinată!
Știe cineva o firmă serioasă de ecarisaj? Accept și din Bulgaria sau Ucraina!” – declară Ioana Jenica Dumitru pe pagina proprie de facebook.
Andreea Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea