Record! Nicolae Ivănescu - 18 dosare de executare silită, doar în 2017

Avalanșă de executări silite pe numele omului de afaceri Nicolae Ivănescu. Pe rolul Judecătoriei Pitești, „Nenea” Ivănescu deține un record greu de bătut de alt afacerist sau de oricare altă persoană. Numele său apare, ca debitor, în 18 dosare de încuviințare executare silită. La acestea se adaugă, bonus, alte două dosare, deschise de Ivănescu, în care se cere suspendarea executării.
Dintre dosarele de executare silită, 14 au fost deschise de către Trana Jan, persoană ce l-ar fi împrumututat pe Ivănescu, în perioada 2014-2016, cu diverse sume de bani. Cum banii nu au mai fost returnați s-a trecut la executarea silită. Unsprezece decizii de încuviințare executare silită, fără cale de atac, au fost admise creditorului Trana Jan de către Judecătoria Pitești împotriva patronului de la Hotel Muntenia.

Ivănescu - executat silit pentru neplata asistenței juridice și a pazei la pădure

Executările nu se termină aici, pe parcursul anului 2017, împotriva lui Ivănescu au mai fost deschise alte două dosare pentru neplata unor contracte de asistență juridică. De asemenea, omul de afaceri argeșean a fost executat silit și pentru neplata pazei la pădure. Șeful Ocolului Silvic Clăbucet, Marius Dumitru, a cerut încuviințarea executării silite pentru suma de peste 27.000 de lei după ce acționarul majoritar de la Hotel Muntenia nu a respectat un contract de prestări servicii silvice. Mai exact, „Nenea” și-a dat pădurea în paza Ocolului Silvic Clăbucet, doar că a uitat să mai plătească pentru serviciile oferite. Așa s-a ajuns la executare silită. Iar Judecătoria Pitești, pe 25 mai, a și admis cererea. Câteva luni mai târziu, Ivănescu a deschis dosar de contestație la executare + suspendare executare împotriva Ocolului Silvic Clăbucet. Până în acest moment dosarul nu a fost soluționat.

Și o bancă îl execută silit pe „Nenea”

Ultimul dosar de încuviințare executare silită împotriva lui Nicolae Ivănescu, dar și a societății DB Proiect AG SRL, a administratorului acesteia, Rodica Meca, și a soției omului de afaceri, Maria Ivănescu, a fost deschis de Marfin Bank România, la sfârșitul anului trecut, în urma unui acord de împrumut încă din anul 2008. Cererea a fost, de asemenea, admisă, dar părțile debitoare au cerut suspendarea executării. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea